seraap 21+3 Kizim olcak ve 25 yasindayim ilk cocugum 🤰🏻🙏🏻🌸 Sizler kac haftaliksiniz ve kac yasindasiniz ?
Hulyarecep seraap 30+2 25 yaşındayım ilk göz agrım kızım olacak Rabbim nasip kısmet ederse İnşALLAH 🙏🌸👼🏻💕
Annesininumudu seraap 18+4 teyiz rabbim nasip ederse oglusum olacak ilk gebeligim o yüzden hiç zaman gecmiyo
seraap Deletedmom434 ne güzel nasil geciyo sende migde bulantisi falan benim kizim mesela cok yaramaz masallahi var doktorda diyo hic durmuyo diye 😃
SedaYldrm 24 yaşındayım 13+1 günlük gebeyim 2. Gebeliğim rabbim herkese evladını sağa sağlim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Aysmnv35 seraap bende hiç bisi yok çok şükür mide bulantısı hiç yaşamadım insaaalh ta hiç yaşamam ☺️🤲🏻 Bazen diyorum bi sorun mu var herkes mide bulantı sorunları olunca
Deletedmom434 seraap benimkide çok hareketli hiç bir sıkıntım yok çok şükür içeriden popoyu dayayınca dışarıdan görebiliyoruz artık😊
Babyborn seraap benim hergün olmasa da ara ara geldi kusma 🤭 umarım hayırlısıyla geçer günler ve kavuşuruz bebeğimize 🌸👼🏻🙏🏻🙏🏻
seraap Deletedmom434 galiba kizlar daha yaramaz ve hareketli😂😂 ne güzel bende artik distan öyle seyler artik görsem😃