Kamumu izmir medicanaya gidiyorm ve 10.500şuandaki resmi dogum ucreti..bizim tamamlayici sigortamiz oldugu icin cok fazla onemsememistim nasilsa dogum teminatim kapsar diye ama süreç okdr sacma sapan isliyor ki anlatamam arkadaslar bu durumda lutfen herkes bilincli olsn ve belli sorular sorulsun..mesela bir hastanenin birden fazla il de ilçede olan şubesinde fiyatlar neden birbirinden farkli..neden ben batman da dogum dort bin lira olan kurulustan (medikal park) burda yani izmirde 13bin civari astronomik rakamlar duyuyorum..bunlar kurumsal şirketler degiller mi verdikleri hizmet kalitesi heryerde farkli midir nedir yani bu insanlari belli bir trende alet etme aşki..bakin mutlaka bu sacma sapan fiyatlari verenlerle pazarlik yapin veya hakkinizi arayin..tamam tabikide otel gbi lüks düşkünü hastanelerde ekstra hizmet bekleyenler olabilir ve ekstra ucretine tabi olabilir bunlara saygim var ama alti ustu bir dogacak cocugu oldugu yerden cikarmak icin veya bu surecte bir takipci olmak icin istenen bu paralar çok ayıp bir seviyeye getiriyor durumu.. çok üzgünüm bir de nalesef şöyle bir tespitim var dokuz aydir bu platformda gordugum şey su bazilari verdikleri paralari yaristiriyor..ancak hastaneler de bunu su sekilde kullaniyor..bazi İzmir eskisehir antalya vs gbi daha az cocuklu aile kavraminin oldugu ilcelerde nasilsa bir cocugum olacak feda olsn kafasinda olundugu icin fiyatlar uçuk ancak daha cok cocuk nufusu olan illerde fiyatlar bu rakamlara cikamiyor cunku insanlarin bunu kabul etmeyeceklerini biliyorlar.