SamsonsMom Duygu-dgn Avcılar Anadolu Özcan bey öneririm kişiliğiyle olsun doktorluğuyla olsun çok samimi ve tatlı bir insan
elifnrclkk Nagihannnn0606 500 verip 1 ay sınırsız muayene mi oluyoruz acaba 1 seferlik görüşüp sonra ücret versek daha iyi olurdu belki memnun kalmazsam diye doğum hakkında da bilgi alirsan ordan bana da haber verir misin
Tk3418 lunam bende Derya hanıma gidiyorum.ben daha 10+3 genelde cinsiyeti ne zaman söylüyor ikili testte söylüyor mu
Anne1010 Nur0631 instagramdan murat gültekin yazarsanız iletişim numrası çıkıyo. O doktorun kendi numarası.
Mervekoca inci_bebek06 Ankarada en kötü özel hastaneler bile en az 9 bin istiyor ne yazıkki. Ben de çok araştırdım.
Crescent01 Dilaraa1 merhaba bende Vandayim hangi doktora gidiyorsunuz. Ben ilk dogumumu lokman hekim hayatta yaptim ama simdi bölge hastanesinde yapicam insallah özel hastane olmasina ragmen hic memnun kalmadim temizlikten bölge hastanesi çok daha temiz.
Dilaraa1 Crescent01 merhaba Tuğba hanıma gidiyorum. Yaaaa öyle mi hangi sene doğum yaptınız doktorunuz kimdi 😔
bebislerimi_buyutuyorum Kamumu yuhhh herhalde altın doğumhane ve altın malzeme kullanıyorlar 😁 Ben 2020 yılında özel hastanede sezeryan oldum 3 bin liraydi masraf şu bu derken 4 bini bulmuştur,şuan duyduğuma göre 5 bin falanmis o hastane
yigitaslaninannesi_ Zeynepty ben de daha yeni 33 haftamdayım bana da normal doğum dedi , Allah yardımcınız olsun inşallah, eğer yorumunuzu benimle paylaşırsanız memnun olurum
Anne1010 Fatmasahra evet hacettepe de doktorluk yapıyo kendi muaynehanesinde daha çok muayne ediyo. Tetkikleri bi hacettepe de yaptırıyo.