Duygu-dgn Nurcin Muayene ücreti 190 ödedim ben 3 hafta önce falan. Yok bende arıyorum başka doktora gidemedim bir kaç defa devlet hastanesine gittim. Medipol çok güzel ama muayene ücreti çok pahalı doktora göre fiyat artıyor
nesliavaz61 Duygu-dgn 420₺ muayene ücreti henüz bende doğum ücretini sormadım ayda bir gittiğim için martta nasipse öğrendiğimde yazarım
Nagihannnn0606 elifnrclkk onu bilmiyorum canım ama ben bugün görüştüm muayene ücreti 500 TL olmuş bilgin olsun
elifnrclkk Nagihannnn0606 500 verip 1 ay sınırsız muayene mi oluyoruz acaba 1 seferlik görüşüp sonra ücret versek daha iyi olurdu belki memnun kalmazsam diye doğum hakkında da bilgi alirsan ordan bana da haber verir misin
Meryemce92 Kamumu Sezeryan ve normal doğum 4.500 burada özel hastane. 12 gün önce sezeryan doğum yaptım 5 ödedik mesai saatlerinde gitmediğimiz için 500 extra ödeme yaptık.
Belgiya Ben doğum paketi yaptım 9500 fiyat normal de olsa sezeryan da olsa aynı ücret muayene gidiyorum o da doğum paketin için de ama Herşey uçmuş 🥴
Meltemkandemir Kamumu hangi doktora gidiyorsunuz bende geçen ay sordum 10.000 bin demişlerdi demek zam gelmiş
Hzlchn Hisar Hospital hakkında bilgisi olan var mı acaba? Fiyatları ne kadar doğum paketinde neler var
kelebegimgeliyor pelince34 doktorunuz kim öğrenebilirmiyim? Bir de bu ucret disinda ekstra odeme var mi?
BrcHsyn Konu dışında ama bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen 😩SSVD düşünüyorum ama son 5 günüm kaldı hala sancı gelmedi başına böyle bişey gelen oldu mu acaba ? Tavsiyeleri bekliyorum lütfen 🙏🏻
kadifemsii Kamumu medicine güneşli benim doğum şeklim sezeryan olacak 5 bin dediler indirimli . Normal doğum heralde 250 500 daha aşağısıdır . Ssvd içinde 12 bin dediler
aaaysenur_21 Gizemsgumgum hıı benim soyadım Gümgüm de kendimden başka birinde görünce atladım hemen 😁
Gizemsgumgum aaaysenur_21 Yaaaa 🙈 biz de ilk kalp atışını dinlediğimiz de birbirimize nasıl da gümgüm atıyodu ama dedik sonra adı gümgüm kaldı hala gümgüm diyoruz 😂