Ozra Benimde 6+4 de sadece kese vardı kalp atışı duyamadım haftaya gidicem ama doktorum sıkıntı yok normal dedi bilemiyorum bence boşuna evham yapıyorsunuz sabırla bekleyelim 😇
678b Nazendehanim söylemedi ki doktor kaç mm olduğunu🤦🏼♀️Ben de akıl edip sormadım haftaya göreceğim sabredip
Mrv135 678b ultrason kağıdı elinizdeyse bir bakar mısınız GS yazan değer kaç mm? Benim doktorum GSH :11 mm dedi asistanina ve kağıda baktığımda GS diye bir değer vardı o da 1.18 mm yazıyordu. Siz de bir bakin o değere.
Tombikis96 Cananyildiz ben atsam bide benimkine bakar mısın canım bende gittiğimde 6+4 günlüktü..Kese var bebek gözükmüyor demiştir kese boyu 20 mm diye konuştu doktor ama 1-2 hafta sonra tekrar gel dedi bekliyorum
Cananyildiz Tombikis96 canım baktımda ben gittigim de 5+6ydi köşede bebek oluşmaya başlamıştı doktor bu ortaua gelecek oluşmaya başlamış dedi. Yolk kesesi varmydi sizde doktorum bana yolk kesesi de var bu bos gebelik riskini ortadan kaldırıyor demişti yani boş gebelik değil dedi
Cananyildiz Tombikis96 benimde 20 mm 5+6da bebek oluşmaya başlamıştı belkide geç oluşacak seninki sen ne zaman gideceksin
Tombikis96 Cananyildiz bilmiyorum valla hayırlısı diyorum artık 28 şubata randevu aldım belli olacak artık herşey
Sevilayozdemir 678b inşallah görürsün bebisini kalbide güm güm atıyordur. 💗 Peki içerisinde yolk saç var mıymış o varsa bebek oluşur zaten. O zaman boş bir gebelik olmaz
678b Sevilayozdemir valla hiç öyle detay vermedi küçük daha dedi sadece. Kese görünüyor ama rahim ağzına yakın duruyor riskli biraz dedi. Bu cumartesi tekrar gideceğim inşallah güzel şeyler duyarım 🙏🏻
Mrv135 678b Geç döllenme olabilir hiç kötü düşünmeyin. Belki sizin hesaplarınıza göre 6 hafta ama belki de 5 haftaliktir. Üzmeyin kendinizi dua edin hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah 🙏
678b Mrv135 baktım orada bir şey yazmıyor. Benim doktorum kese çapını ölçmedi zaten ölçse çizgilerle ölçülüyor bildiğin kadarıyla öyle bir işaretleme yapmadı ultrason fotoğrafımda da yok.
Tombikis96 Cananyildiz tam net bişey diyemem dedi belki boş gebelik olabilir belkide sağlıklı bi şekilde hamilelik olabilir dedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi devlet hastanesine gidiyorum bakalım varsa nasipte