bebegimvebenn Sizde benim gibi dayanamayıp cips yiyormusunuz ? Aşırı değil ama yinede bi zararı olur mu acaba
cinderella bebegimvebenn yiyorum valla bi paketi tüm her zaman değil ama aldığım zamanda paketi tüm bitirdiğim oluyo
Hatice44 bebegimvebenn bende yiyorum valla 37+4 üz 😂 Hatta az önce canım çekti eşimi gönderdim alması için zorla da olsa aldı😗😗
Ayb Yasemindemirtas alemsiniz😂 ben de geçen çocukken yediğimiz doritoslara aşerdim onların tadı daha başkaydı şimdikiler tatmin etmedi bir türlü😂
gonulcelen bebegimvebenn geçen burda okudum aklıma düştü yedim de yemez olaydım bin pişman oldum mide bulantısından 🤢🤢
didemm bebegimvebenn iki kere yedim simdiye kadar ama nasil canim cekmisti kokusu geliyodu burnuma duram buram 😂😂 hepsini yemedim ama 😋
Linasmommy bebegimvebenn aşırıya kaçmamak şartıyla yiyorum ara da bi kahve de içiyorum kola da ama tadımlık abartmadık takdirde sorun olacağını düşünmüyorum bende
Tosbik bebegimvebenn valla bn yiyorum doyana kadar yaninda kolayla. Hic bir sikıntımız yok cok sukur hersey yolunda 😊
deletedmom213 bebegimvebenn ayyy ne yiyosun hangisinden ? Ben doritosun turuncu olanına hastayım 🤘🏻👅 Ve evde yok şuan ve canım çok çekti :(
Yasemindemirtas Caglasmsk kız sorma ayıptır söylemesi pakedin içini bile yalıyorum 😂 o derece canım istiyo.
Hgemr Ben hamile kalmadan epey bir zaman önce cipsi ve asitli içecekleri hayatımdan çıkarma kararı aldım.Uzun zaman da ne cips ne kola aldık eve.Hamileyken canım birkaç kez çekti ama eşim yedirmedi😑 gerçi midem de çok hassastı yesem çıkarırdım herhalde 😥
Derya341986 bebegimvebenn valla haftada bir gün bir paket yiyorum hatta şuan bir paket yedim yoksa günlerce aklımda dönüyor