Deletedmom_7156 Ayy kızım sonunda doğmayı kabul etti gece 2 de suyum geldi ama gece ikiden belli düzgün bi hastane bulamadik çok sorun yaşadım 🙄 şuan hastanedeyim yatış bekliyorum bi cm acilmam varmış inşallah bugün yarin doguracam içimde çok kötü bi korku var ama inşallah hayırlısıyla doğururum 🙏 kızlar bol bol dua edin lütfen 41+3 günlüğüz🙏 @Bebiscann @Azizinannesi2 @Buket_dadas @iki_tospik_annesii @hepoyleolurzaten @Deletedmom_30 Ayy daha aklima gelmeyenler kusura bakmayın
hepoyleolurzaten Deletedmom_7156 Yaaaaaa kuzuuuuummm 😍 Ay sonunda inatçı kız gelmeye karar verdi 🤭 Sağlıkla, güzellikle gelsin İnşallah, bir avazda 🙏🏻
Azizinannesi2 Deletedmom_7156 hadi sağlıkla gelsin kuzum dün dua kabul mu oldu acaba 😍😍❤️❤️hayırlı haberlerle gel inşallah ❤️
Bebiscann Deletedmom_7156 canım benim daha dün konuşuyorduk, çok şükür yaa inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan sağ salim kucağına alırsın bebişini canım benim yaa 😍❤️🙏❤️
hepoyleolurzaten Deletedmom_7156 O korku olmazsa olmaz bir korku 🤭 Kızını kucağına alınca hepsi geçecek 🧡