sedamom00 Ceylin680 benim doktorum da kadın dı canım maalesef kadın tek iyi olmuyor erkek de iyi oluyor o vicdan meselesi herkes iyi doktor olamıyorum canım
selenaras sedamom00 bende ilk gebeliğimi bu şekilde 9 haftalıkken kaybettim ne ilaç verdiler ne bişey kanamam varken sonra da kalbi durdu kürtaja aldılar
sedamom00 selenaras Rabb’im onları bildiği gibi yapsın hakkıyla yapmayan doktorlar çok hersey Rabb’im den tabi ama beni en çok mahveden şey çabamamalarıydı
selenaras sedamom00 çok geçmiş olsun bende sizinle aynı şeyleri hissetmiştim benim paniğim kimsenin umursamayışı artık kendim diyodum bi protestan bişey yazın diye
sedamom00 selenaras sızede çok geçmiş Rabb’im kucağınızı boş bırakmasın 🤲 Rabb’im elbett herseyi biliyor öyle oluyor zaten coğu doktor bişey bilmiyor biz diyince yapıyorlar onlar mı doktor biz mı anlamadım
selenaras sedamom00 takmayın kafanıza ben şimdi 2.bebeğimi bekliyorum bi tane olunca yeri doluyo hayırlısı olsun
sedamom00 selenaras Ne guzel maşallah Rabb’im sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin banada dua edin olur mu 4 ay oldu Kürtaj olalı
sedamom00 selenaras deniyoruz da tutmadı maalesef hayırlısı artık kürtaj dan sonra adet düzensizliğim başladı belki ondan kaynaklı olabilir