iki-bebekannesioluyor bebekveannesiii benim bazı yerleri doktor gorememisti 2 kez gittim doktor bu arada çok ilgiliydi Allah razı olsun ondan herşeyini net görmek için çabaladı 3. Kez bile çağırırım seni dmust damagini goremezsem dedi yüz üstü yatıyordu benimki 😆 ilk yüzünü göremedim ikincide gittiğimde ağzını falan açtı rahim ağzı kisaligimda orda belli oldu
bebekveannesiii iki-bebekannesioluyor yaa inşallah bize hemen gösterir tekrar gittiğiniz de bı daha para istedikleri🤔🤔 rahim ağzı kısalığı belirtisi varmıydı peki 🙄
Renginveannesi_ iki-bebekannesioluyor YAA canım ne güzel ya bende girmeyi düşünüyorum aslında şu rahim ağzı kısalığıni çok merks ediyorum çünkü ablamın başına geldi korkuyorum bende
iki-bebekannesioluyor bebekveannesiii yok 1000 kerede gelsen bunu tamamlayincaya kadar ücret yok dedi ilk hamileligimdede vardı o sorun ama dikiş koydurmadimdi progestanla 37. Haftada doğurdum 2. Gebelik ve normal doğum olduğu için ilkide bunda kesin olması gerekiyor riske atmayalım dedi doktorum tamam dedim
bebekveannesiii iki-bebekannesioluyor hmm anladım canım geçmiş olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi kız mı erkek mi seninki 🌺
iki-bebekannesioluyor bebekveannesiii amin canım hayirlisiyla gününde sağlıklı almayı nasip etsin rabbim bütün hamilelere erkek 👣
[silindi] Vilge ben çok iyi bir doktordan randevu aldım ve bana bilgilendirme mesajı gönderdi mesajda gebeliğiniz boyunca yapılan bütün testler ve bütün ultrason görüntüleri yanınızda olsun diyordu. Bence siz bütün her şeyi alın yanınıza
Hafsa_gmsok Benim için pişmanlıktı detaylı ultrason bebekle ilgili tüm herşeye bakılıyor kist olduğu söylenmişti ve ben 6 7 hafta üzüntüden kendi kendimi yedim 27. Haftada kist kaybolmuştu sadece üzüldugumle kalmistim ikinci çocuğum olursa detayliya girmicem
bebekveannesiii Hafsa_gmsok herkesin kendi fikri🤷 ama zaten stresli bı anda bunu okumak da hoşuma gitmedi🙄🤨
Renginveannesi_ iki-bebekannesioluyor sizede geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız kuzuları 🧿🤲🏻😘