bebekveannesiii Kızlar yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım. İnşallah herşey yolundadır var mı önerileriniz bebeğin yüzünü göstermesi için falan. 😊 Gelin sohbet edelim😍
Vilge bebekveannesiii bizim de pazartesi gunu olcak zor duruyoruz valla yerimizde ☺️ Kan tahlil sonuçlarımı alacagim ben yanima. Belki gerekli olur diye
bebekveannesiii 01rebirth ay inşallah teyzesi teşekkür ederiz renkli olacak yarın fotoğrafımızı da atarız buraya 😍 senin kaç hafta canım?
Deletedmom727271 yarım saat önceden eğer ki şeker hastalığınız yoksa çikolata ve vişne suyu içebilirsiniz bebeği hareketlendirir. İnşallah güzel haberler alırsınız 🎈
Leyla13 bebekveannesiii aynen ya en son 1 ay önce gittim hem çok özledim hem çok merak ediyorum ne kadar büyüdü kilosunu filan biran önce geçse zaman 🤭
bebekveannesiii Leyla13 ben de en son 1.5 ay önce gördüm çok özledim 😍 bide renkli olacağı için çok heyecanlıyım yüzünü görebilirim belki diye
Vilge Zeynepty oyle mi bilmiyordum. Benim troid ve karaciger degerlerim gebelikte bozuldu. belki sorarim perinatolaga gitmisken diyordum
bebekveannesiii Moonlight1 bana 21. Hafta dedi doktor ama ertesi gün 22 haftalik olucaz inşallah zaten genelde 21. Hafta öneriliyormuş @acemianneinci
[silindi] Vilge ben çok iyi bir doktordan randevu aldım ve bana bilgilendirme mesajı gönderdi mesajda gebeliğiniz boyunca yapılan bütün testler ve bütün ultrason görüntüleri yanınızda olsun diyordu. Bence siz bütün her şeyi alın yanınıza
acemianneinci bebekveannesiii 13 haftanın içerisindeyiz biz daha var bize demek yeni ikili testi yaptırdık 😇