prensesannesiiiiii Aysee_35 canım sana şöyle aynalatayım mesela 10 dk yürüdün 20 dk dinlen gece bebeği emzirmeye kalkarken bile ilaki yürüyüş yap doktor zaten sana diyecektir yürü bol bol diye daha çabuk toparlarsın
prensesannesiiiiii Aysee_35 ne demek canım 1 hafta sık dişini tamamdır Allah yardımcın olsun evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
SahraKubra Aysee_35 benim 38. Haftada sezeryan günü belli olacak resmen stresten ölmezsem… Hem riskli gebelik diyor doktor hem de bugün git yarın gel yapıyor 🥲🥲🥲
prensesannesiiiiii Hlt-seyma21 canım hoşaf tuvalete çıkmanı kolaylaştırır yani malum ıkınamazsın kahvede narkozun etkisini alır ve başın falan ağrırsa iyi gelir çikolatayı bende bilemedim
Aysee_35 Aysee_35 kızlar doğurdum çok şükür… Minik bir oğlum oldu.. Allah sizi de kurtarsın tez vakitte
Seymanurrr06 Aysee_35 Amin inşallah . Allah anneli babalı büyütsün nasıl geçti doğumunuz korkulacak bir şey var mı kaç dakka sürüyor 🥰
Aysee_35 Ela532 canım bebek iyi ama emmedi meme ucum yok malesef ve hala süt gelmedi mama ile besliyoruz. Ben ise iyi degilim agrılarım çok var ondan detaylı anlatmak istemedim
Ela532 Aysee_35 sakın sıkıntı yapma canim. Lansinohun göğüs ucu çıkarıcısına bi bak istersen. Yani anlattıkları kadar zormuş dimi ağrılar🙊
prensesannesiiiiii Aysee_35 kuzum ağrıların olur elbet ama merak etme 1 haftaya daha iyi olursun bol bol yürü ve dinlen sütünde hemen gelmez 3 güne gelir merak etme
Aysee_35 prensesannesiiiiii sütüm geldi şükür sagıp veriyorum bende şimdi. Ama emmiyor kaşıkla besliyorum mama+anne sütü seklinde
DH_08 Aysee_35 canım nasıl oldun sarılık var bızım bebekte hastanedeyiz sımdı esim gormus sizde hastanedeymıssınjz galiba