Aysee_35 Darısı başınıza artık 🙂 dua eder misiniz sonrasında agrım çok olmasın sonrasında 🙏🏻 inş çabuk toparlarım ☺️
Marmaraa Aysee_35 ay benimde yarın planlı sezaryanım var. Sağlıkla kavuşsun inşallah bebeğinize 💕umarım ikimizde çok güzel atlatırız bu süreci 🙏🥰
prensesannesiiiiii Aysee_35 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 1 haftada turp gibi olursun hiç korkma bolca yürüyüş yürüdüğün kadar dinlenme kuzum 😘
Ozgebhb Aysee_35 inşallah sağlıklı güzel bir doğumun olur, güzel ve mutlu hatırlarsın hep 😊 sağlıkla al kucağına inşallah 🤲🏻 Ben de bugün son 99 a düştüm ikili sayılara, ufaktan bi panik almadı değil 😅 hepimizin iyi geçer inşallah tüm doğumları 🤲🏻
Aysee_35 Anneoluyorummmm amin inş ☺️ 38+3 de alacak doktorum. Hoşaf yaptım bitter çikolata aldım.. Hemşire yogurt çorbası getir dedi birde bol acı kahve 😂
SahraKubra Aysee_35 benim 38. Haftada sezeryan günü belli olacak resmen stresten ölmezsem… Hem riskli gebelik diyor doktor hem de bugün git yarın gel yapıyor 🥲🥲🥲
Kumsaladaaa Dün sezeryan doğum yaptım ilk kalkış dışında herşey çok kolay gelişiyor bol bol yürüyün benim sütüm hala gelmedi umarım sizin hemen gelir 😣
prensesannesiiiiii Aysee_35 canım sana şöyle aynalatayım mesela 10 dk yürüdün 20 dk dinlen gece bebeği emzirmeye kalkarken bile ilaki yürüyüş yap doktor zaten sana diyecektir yürü bol bol diye daha çabuk toparlarsın
Zeyneptml İki defa genel anestezi ile doğum yaptım ama ilk uyandığımda feci şekilde ağrım oluyordu. Acaba belden uyuşturma li nasıl?