aygunali _Arzu_ nemlendirici krem istifade ele fso mendede uzum qabiq verirdi adi nemlendirici krem surturdum
Fybbjiknnvfe Zeynebbagirli salamm axirki ozumuzunkileri tapdim😊😊😊😄😄😄, 37 deyik son 10 gunumuz qaldi, yataq rejimi ile gelmisemm bu hefdeye
_Arzu_ JaleTogrul Nece bir nemlendirici isdifade ede billerem başqa bir posta hindistan cevizi yagı dediler ancaq onu tapa bilmiyecem burda yoxdur yeqinki
JaleTogrul _Arzu_ Bakida yasayirsiz? Bakida apteklerde var .. amma tapmasaz aptekden uz ucun nemlendirici desez verecekler) nivea olsa yaxsi olar 🙂
Gul12124 Salam qizlar normal dogum ucun çanaq olçusu nece olmalidi ve nece kilo usaqla rahat dogus olar??
Gul12124 aygunali sag salamat inseAllah nece heftedesiniz harda olacaqsiz emeliyyat Bakida? Ozunuz secdiniz emeliyyati yoxsa
aygunali Gul12124 38 de kesr emeliyat olunur 39a kecmirsen her yerde 38 de goturler. Sonra usaq canaga düşse emeliyat mumkun olmur
Gul12124 aygunali sizde canaq necedir olcusu mende 20 di axrnci defe uzi duwecem bu hefte usaqin ceksine gore sonra qerar verilecek kesr yoxsa tebii amma men 39 kececem bu hefte deyilir axi 38 tamamdan sonra hansi vaxt olsa olar kesr
_Arzu_ aygunali Hansi krem meslehetdi menim hemde sizanaqlarim filan olur deye qorxuram nemlendirici istifade edim lap pis olsun
AylinKara Zeynebbagirli salam bacılar bizdede 24+4 həftəlik oldu çox şükür çox yaxşı gedir hamiləlik heç bir problemimiz yoxdur
Mocuzemiz AylinKara mendede 24 4 hefte eyniyik sen neynirsen sen hergun bebewi hiss edirsen terpenmeyi men hergun yox qizdi mende sende vact ne vaxta qoyublar
aygunali Gul12124 3 ayin tamaminda senin canagi hekim olcmeyib? Mende yadimda deyil canagin ölçüsü 2 ci dereceye yazmisdi hekim sehv etmiremse. Axrimci usm muayinesinde uje usaq cevirlenmisdi aşağı mende. Usmden cixib emeliyat danislib