Ayaf Mocuzemiz hele hecne almamiwam😊eslinde qizimin o qeder yeni korpelik geyimleri qalibki duwunurem cox az wey alaram..ilk qizim cox xirda idi.indide eledi.nece almiwdimsa geyindirmemiwem.ele qismet bu qizima imiw inwAllah
Mocuzemiz Ayaf he sende oldu👍👍👍lap yaxwi here bir soz deyor biri deir duwer duwmezi var evvelden almagi nebilim adam qalir bele
Zeynebbagirli Mocuzemiz Menimkisi yarisi turkiyeden gelib yarisinda yasmaldan almisam usaq esyLari bahadir
Mocuzemiz Zeynebbagirli salam baci trenyoldan sifariw vernisen mende isteyirem ordan sifariw verim serf eleyir ordan vurmaq hansi firmalsri ya nevce nece tl asagi yuxari vurursan zehmet olmazsa yazarsan etrafli
Mouradi Mocuzemiz Hee can a yoox bugun getmisdim ele hekime ayaglarin yapisdirib bir birine acmir 😂🤦🏻♀️ Ha oskur hekim vurur qarnima bi tik yox yatib 😂
Mouradi aygunali Analiz verecekdim deye acqarina idim :( qaldi dopplere girende İnsaAllah deqiq bilecem vaxt kecmez indi 😅
Gul12124 aygunali sag salamat inseAllah nece heftedesiniz harda olacaqsiz emeliyyat Bakida? Ozunuz secdiniz emeliyyati yoxsa
Gul12124 Salam qizlar burda hansi rayondansiz belke taniwliq oldu hekim mesleheti almaq isteyirdim Ağcabediden olan var?