Beyza-M Nihalilhann bakalım canım bu ay olmazsa bı gideyim doktoruma ilaca başlayayım.. içim dışım ilaç oldu her gün vitaminler kan sulandırıcı vs oyyy oy..
Beyza-M Asel_nehir canım tabiki her kadının yumurtlama dönemi farklidir ama ben ilk gebeligimde adetimin hemen ertesi gün hamile kalmıştım.. bence olma ihtimali var hayırlısı olsun bakalım
berjerdekikaolikalev Mocuzemiz Anladım teşekkür ederim 🙏🏻 umarım tez zamanda Rabbim gönlünüze göre verir
berjerdekikaolikalev Mocuzemiz Yok değilim rutin kontrole gittiğimde bende E2 hormonumun düşük olduğunu öğrendim
berjerdekikaolikalev Mocuzemiz İçinize mi doğdu acaba çünkü bu ay nerdeyse çok az ilişki oldu ve gebelik testim sün pozitif çıktı🙈 kan vermediğim için henüz sevinemiyorum
berjerdekikaolikalev Bfduam bilmiyorum ki canım ailemde erken menepoz öyküsü olduğu işin takipliydim ama bu ay gebelil testim pozitif çıktı ama kan vermedim
Esra_G Bfduam 2 yumurta vardı 1.6 ile 2 cmlerdi çatlatma iğnesi kullanıp kullanmamayı konuştuk doktorum şansa bırakmayabiliriz iğne kolaylaştırır demişti sonraki aya bıraktık o planı tutmasaydı eğer.