Selenakky mercimegin_annesiii Tahminen 1 hafta var. Kan testi verdim 1 saat önce <1,20 çıktı sonuç. Göğüslerimde de çok büyük hassasiyet var çok sızlıyorlar göğüs uçlarım özellikle vallahi ne olduğunu anlayamadım bir türlü ya :(((
sacmalamakizim Selenakky Bebek istiyorsunuz galiba Allah size de nasip etsin 6 aylık kızım var benimde 😊
AsyAyse Selenakky benimde 20 Şubat regl başlangıcı, bir hafta önce dahiliyeye gittim ilaç almadan önce doktoruma gebelik düşündüğümü söyledim ve beta verdim 1.20 çıktı şimdi reglime bekliyorum bakalım hayırlısı
Selenakky AsyAyse ben de bugün tekrar kan verdim 1.20 bile çıkmadı 1.20 den küçük çıktı anlayamadım. Şuanda da göğüslerimde ağrı, batma, acı hissediyorum ilk defa geldi başıma adet öncesi bile hissetmezdim böyle bir şey. Senin ne gibi belirtilerin var canım ?
AsyAyse Selenakky bir önceki gebeliğimde ( boş gebelikti ) göğüs hassasiyeti el ve ayaklarımda hormon artışı nedeniyle yanmalar vardı normalde aşırı üşüyen bi yapım var, vücut ısımda artış vardı. Ama şu an pek bir belirti hissedemiyorum
Selenakky AsyAyse anladım canım hayırlısı olsun ya inşallah. Ben erken mi yaptırıyorum diye düşünüyorum kan testlerini :(
AsyAyse Selenakky seni çok iyi anlıyorum internetten toplu gebelik testi almıştım utanmasam hergün yapacaktım evde. İnşallah hamileyizdir hayırlısı olsun hakkımızda. Bize annelik çok yakışacak 🥲
Selenakky AsyAyse ben de öyle düşünüyorum:)) İnşallah hayırlı haberler alırız. Haber verirsin sen de olumlu veya olumsuz. Ben de vericem kesinlikle ☺️
Mucizemmhazl Selenakky benimde 5 gün oldu gecikmem belirtilerim hala devam ediyor betam 1.20 çıkmıştı o kadar çıkmazdayım ki 😢
Mylove Selenakky ahahahahaha yalnızım sanıyordum bu mesaj nefes oldu bana sabah öğrendim 1.20 benimde 5 i idi regly günüm olmadım hala 😒😏
Selenakky Mylove ben de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ya ama testlere de güven olmaz herhalde ne bileyim:((
Gokce_21 mercimegin_annesiii gercekten miii?? Bnde 2 haftadr kan verıyorum 1.2 cıkıyor.ama ewde yaptıgım tüm testler hep silik çizgili.silik cizgide hemn cıkıyor yane
mercimegin_annesiii Gokce_21 evet evet iki kere verip öyle çıktı adete bi gün kala evde test yaptım pozitif tekrar kan verince yükselmişti canım