Selenakky Kbraa1221 hımmm anladım ya ben göğüslerimin üzerinde de damar fark ediyorum ama kahrevengi bölgede de damarlaşmalar fark ettim
Kbraa1221 Selenakky tek belirti buysa gebelikte olmayabilir, ama bende inanılmaz bir kasık ağrısı vardı yani kan ve idrar negatif çıkıyordu fakat ben hissediyordum var olduğunu küçük olduğu içinmiş meğer ☺️ Sizde bir kaç gün sonra yeniden kan verin🙏🏻
Selenakky Kbraa1221 tek belirti bu değil aslında. Sırt ağrısı, akıntı (hatta bugün adet oldum sandım) , göğüste batma, ağrı bir de o dediğim bölgede damarlaşma tabi koyulukta var anlaşılır şekilde
Kbraa1221 Selenakky o zaman ihtimal yükselir tabi, bende o zamanlar çok araştırmıştım bu şekil hamile olan çok insan tanıdım forumlarda. Yinede siz umutlanmadan bi kaç gün dinlenin ağır bişey kaldırmayın sonra yeniden kan verin. İnşallah güzel hayırlı haberler alırsınız 🥰
mercimegin_annesiii Selenakky bende adet günüm geldiğinde aynı sancıları çektim adet olacakmışım gibi doktor gebelik belirtilerin başladı demişti inş şeninde öyledir canım 🤲🏻
mercimegin_annesiii Selenakky kuzum benim 1.20 çıktığında gebe olduğumdan emindim kim ne kadar yok desede hep emin oldum göğüs ucum gece özellikle sızlama uyuşma oldu 1 hafta boyunca karıncalanma bunlarla zaten emin oldum ana kanda bi türlü çıkmadı öyle mide bulantısı yaşamadım sızlama oldu damar falanda hiç olmadı çok hashas gögüslerim gece özellikle oluyo durum vücudumun tepkilerine baktım
Selenakky mercimegin_annesiii hıımm anladııım inşallah ben de hamişimdir ya:)) Yorumlarınız için çok teşekkür ederim iyi destek oldunuz bana ❤️☺️
Selenakky Kbraa1221 inşallah ya Rabbimden tek isteğim bu çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için moral oldu bana ❤️
Kbraa1221 Selenakky Rica ederim ne demek inşallah başka bi başlıkta gebe olduğunuz müjdesini kutlarız🙏🏻😍
mercimegin_annesiii Selenakky rica ederim kuzum ne demek başımdan geçen olayı anlattım güzel haberini bekliyorum mutlaka bana bildir ☺️ Biraz daha geçsin kan testi ver bakalım merak ettim
Selenakky mercimegin_annesiii Merhabalar ya benim içim içimi yiyor açıkçası nöbetçi eczane de evimin dibindeymiş:)) Erken gebelik testi yapmamı önerir misiniz?
sacmalamakizim Selenakky Bebek istiyorsunuz galiba Allah size de nasip etsin 6 aylık kızım var benimde 😊