• Alışveriş
  • Linkte ki ürüne bakıp yorumlarınızı benimle paylaşabilir misiniz acaba 🤭

Deletedmom5262 bende saçma buluyorum altını değiştricm zaman hemen bişey serip yıkıyorum saatlerce altı açık kalmıyor ya zaten hemen bezi bağlıyoruz😅 ama bu mantıklı geldi biyere gittin zaman bezleri fln koyarsın olabilir aslında

Deletedmom5262 ben bu örtülerin gereksiz olduğunu düşünüyorum yenidoğan bebek bezi açtığınız gibi işiyor kakasını yapıyor kullan at şeklindekiler daha rahat, bunu yıkasanız bir sonraki değişmeye ne kullancaksınız sürekli uğraşamazdım. Malzemelerini küçük bir sandığa koymuştum ben değişirken nerde değişirsem oraya götürüyordum sandığı

Bernako bende görmüştüm bu ürünü ama kararsız kalmıştım, ya işte tek kullanımlık alayım yada küçük bir çarşaf ayarlarım diyorum ama kararsız kaldım

Ysmn311111 ya benim ilk gebeliğim biraz fazla bakıyorum her ürüne bu üründe bana çok mantıklı geldi niyeyse 😂 hani saatlerdir açık kalmaz bez değiştirme kaç dakika sanki ama hani bez koyma krem koyma yeri varya mesela alt komşuna inerken yakın mesafe bı yere giderken hemen al çık kullanışlı geldi niyeyse bana

suslubocu bende çok kararsız kaldım sizlere sormak istedim 🤭 hani silinebilir kumaş diyor ama illa ki yikamam gereken durumlar olacaktır tabiki. Aslında sizin yaptığınızda mantıklı, ama sandık deyince aklıma içerde bomboş duran nişanımda bohça getirilen kadife küçük sandık geldi 😂😂 onunla bebeğimin eşyalarını taşısam ne olay olurum ama 😂😂

Deletedmom5262 amannn bence hiç masraf yapma altını değiştir öyle gidersin biyere zaten komşuda kaç saat oturucn ay onun yerine daha kullanışlı bişey alabilirsin bende hamileyken öyleydim biliyor musun alt açmak için özel dışarı çıkmak için özel battaniye evde özel battaniye her şeyin yeri farklı olsun isterdim doğurdum 7 ay geçti aradan şimdi mesela 2. Çocuğum olsa daha dikkatli bi alışveriş yaparım sadece işime yarayanları alırdım

Deletedmom5262 kuzum bu standartlar varya biraz kalın örtüsü birde yastığı ben onlardan alıp kullanmıştım oğluma şimdi kızımada aynı alıcam zaten biryere giderken hertürlü çantasını alacaksın mecburen bir tık gereksiz ama şöyle birşey var büyük indirime girmiş o yüzden tercih edilir yani her seferinde yok bezi ıslak mendili pişik kremi getir götür yapana kadar bu o açıdan mantıklı geldi bana alışveriş yapacağım zaman gene bu tarz bir indirim olursa bende değerlendiririm valla 😂 hele bu tek kullanımlıklara hiç bakma yazık o paraya her alt açmada kullan at falan çok mantıksız ama bu attığını alabilirsin hatta benim dediklerimden bile daha ucuz şuan

Ysmn311111 ay haklısınız vallahi, zaten yaşadığım yerde gidecek pek çevrem de yok viruste var malum, çok kararsızım. Aslında bende gördüğüm herşeyi almak istiyorum ama sonra engel oluyorum kendime gereksiz ürün alıp boşa para harcamamak için. Mesela kesinlikle alın mutlaka alınmalı veya hiç gerek yok dediğiniz ürünler nedir peki ?

Merveonay fiyatı uygun geldi, standart olan alt acmalardan daha uygun şuan fiyatı evet, kullan at bana çok mantıklı gelmiyor niyeyse o kadar para vercem bu tarz bişey almak istiyorum tatlım ama kararsız da kaldım 🤭 ama beni etkileyen kısım bezine kremine aynı anda ulaşmak oldu dediğin gibi getir goturle uğraşmam hepsi bir arada beşiğin yanında durur diye düşünüyorum kuzum ama bilemedim ya 😂