tucee-98 70 kilo ile hamile kaldım şuan 69um ve hiç iştahım yok. Tahmini ne zaman almaya başlarım acaba 🤮
Twinmamaa ozmus Yaa öyle mi? doktorum pek memnun değil ya Alman gereken kilonun hepsini almışsın diyor.. Un içeren hiçbirşey yeme, tatlı yeme vs. Öyle diyince de moralim bozuluyor. Ama yine de yiyorum ne yapayım..
ozmus Twinmamaa valla öyle. 36. Haftada doktorda tartılmıştım +20ydi. 37+6 da doğum yaptm kaçtım bilmiyorum. Ama doktorum bebiş için sıkıntı yok senin verme sürecin uzar dedi sadece. Bende ondan salmıştm😂😂
Twinmamaa anneyimmm42 Sonuç normal çıktı sıkıntı yaşamadık, Ama ne zaman yaptırdık ikiliyi hatırlamıyorum canım🤧
eftelya_ser Vanilyasekeri34 hamileliğimi öğrendiğimden beri kilo almadım hatta 2 kilo verdim 10 haftalık daha gerçi diyetisyen olmasa kesin 5 kilo almıştım o ayrı. Benim anlayamadığım kilo almayıp bunu kendine dert edenler😂 bebek iyi belli ki Allahtan belanızı mı arıyorsunuz diyesim var😂
Kvrckmom Ben de 23. Haftadayım ve 6 kilo aldım. İştahım çok açıldı ama abur cubur yemiyorum. Bence ekmek ve abur cubur tarzı şeyler daha çok aldırıyor.