Vanilyasekeri34 yagmur_s bende öyleydim.3,5 aydan sonra başladım ve 5,5 aylık hamileyim 5 kg almışım dikkat ettiğim halde 😪
Vanilyasekeri34 Ayse_35 asıl kiloyu 7-8-9 aylarda alıcaksın diyorlar 😵 bende iştah artışı var ne görürsem yiyorum
anne_2 Vanilyasekeri34 30+2 haftalığız 2kilo aldım 🤷🏼♀️ bebek 1,5 kilo zaten. İlk doğumda 9kilom doğumdan sonra gitmişti inşallah bu defa da 75le falan doğuma giderimde 9 10 kilo giderse kurtulurum 🥰
Serapcemre Vanilyasekeri34 ah canm 15.haftaya kadr iştahsızdım nerdeyse 16.haftamda da covit oldm gene iştahsızdım tam acıldı iştahm covit oldum ya ılk kızımda da öyleydım ben 5kılo vermiştm hamıle kalınca 13haftada iştahm düzeldi geri aldıydım😊 emzırırken de gitti vallaha bence biraz da bünue meselesi arkadaşım emzırırken 100kılo olduydu ki ben de cok yiyordm diyorm ya bünye benm de iştahm cok güzel acılmıştı smdı yavaş yavaş gelıo günde ıkı ekmek yıyorm😊
Ceylin680 Vanilyasekeri34 ben 29 haftaya yeni girdim 8 kilo almışım .doğuma kadar 4 yada 5 kilo daha almak istiyorum çünkü doğumda 8 yada 10 kilo gidiyor.
Twinmamaa ozmus Yaa öyle mi? doktorum pek memnun değil ya Alman gereken kilonun hepsini almışsın diyor.. Un içeren hiçbirşey yeme, tatlı yeme vs. Öyle diyince de moralim bozuluyor. Ama yine de yiyorum ne yapayım..
Kubra_elif_ahmet Vanilyasekeri34 😂 😂 İştah ki ne iştah insan uyanıp bi şeyler yemek ister mi inan 2 3gündür gece değişik değişik şeyler kokuyor gibi oluyor.. Zor da olsa o kilolar bi daha verilecek tekrar tekrar
Seymaben Vanilyasekeri34 kilolar cok fena 84 le hamile kaldim 31 haftaligim 91 olmusumdur cok cabuk kilo aliyorum zaten normaldede 😐