SahraKubra 0611__ ben annemi çağırdım ama bir yandan da acaba sadece eşimle mi gitsem diye düşünmüyor değilim 🙈
Nzli-brfn00 0611__ sadece eşimle gitmiştim ziyarete geldi gittiler. Eşimle kaldık eşimle taburcu olduk.
0611__ Nzli-brfn00 Esimin gelme ihtimali %50 ayrı sehirdeyiz şuan her ihtimale karşı birini bulmam lazm ne zormuş su zmnlarda kimseyi bulamamak
0611__ Ysmn311111 küçük çocuğum var annem evde bakacak ona eşimde izin alamiyo şuan uzak sehirdeyiz bilmiyorm bulamadm birini😕
0611__ Ceylankosova ilkinde zorlandm ztn bu yüzden ikincisi ztn planlı değildi herkesin bı işi var kimsede oralı değil nasıl yapicam bilmiyorm☹️
ozumveannesi 0611__ ben sezaryen doğum yaptım eşim annem kayınvalidemle gitmiştim böyle bile zorlandım. Tek gidenlerin allah yardımcısı olsun özellikle sezaryende.. sadece eşle gitmekte yeterli olmaz bence bebek bakımı,senin tuvalet ihtiyacın vs vs
Ysmn311111 0611__ yaaaa ama yanında biri olmalı ya normalde yapsan sezeryanda yapsan illaki biri olmalı kuzen arkadaş vs kime yokmu cnm
Lucy 1oguzannesi 0611__ Kızlar bana yakınsanız bir şekilde yanınızda olup yardım etmeye çalışırım. Yalnızlık gibi iğrenç bir duyguyla geçirmeyin son zamanlarınızı. Düşmez kalkmaz bir Allah.
mikano 0611__ keşke biri olsa ama olmazsada tek olunca hemşireler sana daha çok yardımcı olur endişe etme
1oguzannesi 0611__ ben varım canı gönülden de istemiyorum kimse olmasın zaten . Eşim gelemez şirket yönetiyor hasbam köydeki işi gücü kim yapar derdinde mal değneği canı cehenneme. Ailem desen annem yatalak zaten . Öyle kalacak ablam teyzem deseniz yok . Anlıycan tek başıma olacağım sezeryan kısmet olurmu bilmiyorum ama sezeryan istiyorum ben hayırlısı ile