g_491 Merhaba ben de birkaç saat önce test yaptım iki çizgi çıktı adet günüme 2 gün var, 1-2 haftadır da belirtiler var gibi. Kan testi ne zaman vermeliyim? Bi daha idrar testi ne zaman yapmalıyım ☺️
Elfela g_491 çift çizgiyse daha idrar testi yapmana gerek yok cıkmıs zaten canım direk git kan ver 2 günde bir de artıyo mu diye takip et
seyma-02aslan g_491 kan verebilirsin canım idrarda gözüktüyse kanda ondan önce belli oluyo Allah sağlıklı evlatlar versin❤️
Anne88 seyma-02aslan canım herkesin ki farkli ben 36 ile öğrendim sağlıklı bı şekilde ilerler inşallah sadecestres yapma
seyma-02aslan Anne88 teşekkür ederim canım çok sükür su anlık iyiyim rabbim acı vermesin kimseye sağlıkla gelsinler
g_491 Çok teşekkür ederim 🌸 ilk gebeliğim birazcık heyecan var tabi. Kan tahlili nereye vermeliyim peki işleyiş nasıl oluyor? 🙈
Zpy seyma-02aslan 664 adet günümdeki değerimdi, 2 gün sonra gittim kese + kalp atışı gördük çok şükür. İyi cihazlarda artık 5. Haftalarda kalp atışını görebildiklerini söyledi doktorum. Hatta az da olsa duyabildik 6. Haftada 190 nabızla çok net duyduk❤️