gnlce RabiaNur2 ben bugün 5+0 dün dra gittim kese var içinde küçücük bişe var.Ne olduğunu anlamadı çok stres oldum
Ays_cskn RabiaNur2 merhaba bende henuz yeni ogrendim hemsirem degere gore 5 yada 6 haftalik dedi 22 subatta randevum var bakalim insallah gorururuz aksi gibi adet tarihimi hatirlamiyorum bakalim hayirlisi hepimizin hakkinda 😊
Lutfiye_dgryl RabiaNur2 merhabalar benimde bugün kesem göründü gayet güzel oluşmuş dedi ama değerlerin yavaş yükseliyor belki sağlıksız gebelik olabilir dedi yarın gel kan alalım gene değerlerine bakalım dediler
13-rayne-06 RabiaNur2 son adet tarihim 6 Ocak beta 597 çıktı doktor 5 haftalık civarı dedi salı kontrolüm var 🙂🤍 sizin değerleriniz kaçtı?
RabiaNur2 gnlce ben salı gunu gidicem de bılmıyorum belkı küçük oldugu için görmemiş olabılır baska doktora da gidebılırsın
Nuriay gnlce yaaa ayni bendede ustden gozukmedi. Doktorum altdan bakti. Ve minik bisey var ama suan bisey diyemem 10 gun sonra gel
Sibelmr RabiaNur2 merhaba bayanalr 🌹bnde HCGtesti yaptim ilki 119 cikti 2gun sonra gittim 509 cikti sizce kac haftaligiz biz
Aysglsoydan Ays_cskn benim de son adet tarihim 8 Ocak beta hgc 1393 çıktı ilk randevumu 22 şubata aldım bakalım nolucak heyecanla bekliyorum 😇
Lutfiye_dgryl RabiaNur2 inşallah hiç canımızı sıkmayalım güzel düşünelim güzel olsun inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder ♥️🌸🤲🏻
Baby_26 13-rayne-06 Benim de son adet başlangıç tarihim 6 ocak. Tam 4 haftalikken öğrendim beta 756 idi. Şuan 5 haftalık
gnlce 13-rayne-06 benm 4+6 da 2991 çıktı.Ama önceki gebelikte 4+6 da 791 çıkmış.İdeal aralıkta olması önemli olan.Bide 2 güne bir nerdeyse 2 katı yükselmesi
Svvl34 13-rayne-06 Ayyy benimde aynı son adet tarihim😊şuan 5+2 yiz. Ben daha gitmedim haftaya cumartesi gidicem dr a. 6+2. Olmuş olacak inşallah kalbinin atışını duyarım 🙏🏻 Seninle aynı zamanda doğum yapıcaz Allah nasip olursa.. 😊
13-rayne-06 Baby_26 aaa günlerimiz aynı :) benim içimde hep bi kuşku var kimyasal gebelik yada daha farklı sorun olur mu diye randevu gününü iple çekiyorummm :)
Baby_26 13-rayne-06 Benim alttan muayenede gorununce doktor bebek var 15 gün sonra gel kalp atışı için dedi. Ben de bebeğin olmamasından korkmuştum