Anneyimm Cagyil yok canim ya :) ben bes aydir sabah gozumu acar acmaz bile yiyorum az once uyandim hemn bi vikolata yedim surekli ama surekli cikolata ve tatli seyler yemek istiyorum sadece doktrm cok fazla yeme tatli ihtiyacini karsilayacak kadar ye obez mi dedi iyabet mi olmasn dikkat et et :)
Cagyil Anneyimm evet en cok korkutugum su seker testi. 2hafatay yaptiricam bakalim insallah bir sorun cikamz bu kadar seker cikolataya
Oslem077 Cagyil Bu kadar çikolata yemekten şuan ön dişim çürüdü 😁🙄 Ozartesi kanal tedavisi yapacaklar doktorum kızdı ben sana demedimi o kadar yeme diye 😂 Şimdi diş ağrısı çekiyorsun dedi😁
Aysun2834 Cagyil kilo almayı dert etmem dersen ye tabi gerçi ben her türlü yerim çocuktan öncede çok yerdim 😂😂😂😂sadece üst üste tatlı şeyler yememeğe özen göster yoksa çokta zararı olucağını sanmıyorum benim yaramazım yüzünü hep sakladığı için doktor çikolata tatlı ye öyle gel diyor bana zararı çok olsa demez heralde 😁😁
Edbanne Cagyil %80 bitterler var, onların bir iki dilimi kesiyor insanı, tamamını bırak yarısını bile yiyemiyorsun. Deneyin bence.
Caglasmsk Cagyil bende halley i bi paketi aliyorm önüme aliyorum bi oturusta 3-4 tane. Once hep eksi seyler istedm simdi 21+5 haftaligm hep tatli istiyorum. Allahtan smdiye kadar sadece 1-2 kilo aldm. Insallah bundan sonrada öyle gider🙈