sudamlasi Cagyil cevizi bala batır ye😄ben tatlı ihtiyacımı öyle karşılıyorum artık. Yoksa önüne geçilcek gibi değil
Oslem077 Cagyil 12 tane çikolatayı arka arkaya yediğimi biliyorum 😂 Doktora söylediğimde sen delimisin diyor ama durduramıyorum kendimi 😂
Anneyimm Cagyil yok canim ya :) ben bes aydir sabah gozumu acar acmaz bile yiyorum az once uyandim hemn bi vikolata yedim surekli ama surekli cikolata ve tatli seyler yemek istiyorum sadece doktrm cok fazla yeme tatli ihtiyacini karsilayacak kadar ye obez mi dedi iyabet mi olmasn dikkat et et :)
fitmom Doktorum bana içinde şeker olan hiçbi şey yeme dedi meyve de dahil dedi günde 1 tane orta boy bi elma yiyebilirsin çok canın isterse dedi 😂
Pitircigim Ye gitsin ya 😄 ben öyle yapıyorum. Yoksa baktığında yediğimiz çoğu şey zararlı bebeğe. Diğer ihtiyacı olan şeyleri tüketirsen yanı sıra çikolata yrmek okadar zarar vermez bence... protein ve kalsium önemli, onları yeterince tüketirsen bebişde gelişir. Ve tabiki omega3 gibi vitaminler 😊
Cagyil Pitircigim valla yiyorum napiyim :D onun yaninda protein kalsiyum butun vitaminlerimide aliyorum. Benim gibi tatli seven bir bebisim olacak sanirim
Benay Cagyil beeen. Bende çok tatlı yiyorum ya doktor abur cuburu azalt o kadar yeme dese de durduramıyorum napim
Benay Cagyil ben yine de yiyorum en azından meyvelerden alıyorum öğlen yemeği olarak çikolata sürüp yiyorum akşama da meyve falan yeyince istek geçiyor
Oslem077 Cagyil Bu kadar çikolata yemekten şuan ön dişim çürüdü 😁🙄 Ozartesi kanal tedavisi yapacaklar doktorum kızdı ben sana demedimi o kadar yeme diye 😂 Şimdi diş ağrısı çekiyorsun dedi😁