unkowngirl Tugce412015 Allah kolaylık versin hepimize, daha zor günler bekliyor olabilir bizi o yüzden bugünümüze şükür 🤰🏼😖
unkowngirl Deryakzml Bende 33. Haftada başladı tuvalet problemi. Asla mümkün değil tuvaletimi tutamıyorum hemen o an gitmeliyim tuvalete. Uykularımı bölüyor, uykudan uyanıyorum tuvalete ve nerdeyse hiç bitmiyor tuvalet mesaisi 😖
Mercimek26 O buton bende 37. haftada gelmişti. Yaaa çok özledim o haftaları hamile olmayı ki hamileyken bir doğuramadım be diye dolanıyordum ortalarda. Kıymetini bilmek lazımmış o günlerin. Benim bebeğim doğduda 8 aylık oldu bile 😂
Elifgoktug1 unkowngirl benim 2. Bebis bi diyorum çıksa da rahatlasam bide diyorum çıkınca sanki rahatliycam ahaha bakalim bizi neler bekliyor🙈🤣🤣 ama şunu söylemeliyim insan hamileliğini özlüyor 🙈
FadJobe87 Çok fazla kilo almamaya çalışın. Kilolu olmayınca o kadar zor olmuyor son haftalar. Kilo nedeniyle zorluk oluyor
Asli6- unkowngirl ayy ben daha 18.haftadayim tatlı yiyorum sürekli. İnşallah o haftalarda gelir bir an önce 🙏❤