nagis1 Zorunlu sezeryan olucam devlet yada ozelde henuz karar vermedim buna ama . Sezeryan olan anneler bilgi verebilirmi sezeryan olmadan once ne gibi islemlee yapildi acaba tahlil faln biseyler verdilermi
Merve_KOPUK nagis1 10 gün önce devlet hastanesinde sezerynla dogum yaptim bende sadece covid testi yapildi bana onun dışında herhangi bisy yapılmadı
Semanuryvz nagis1 ben özelde olmıştum haberim bile olmadan kan alınıp tahlil yapılmış geçenlerde online dan işlem yaparken tesadüf gördüm. Arkadaşım devlette geçen hafta 2.sezaryeni oldu kan vs alındı onları anestezi uzmanına onaylattı sonra gün verildi
nagis1 Merve_KOPUK gozunuz aydin 😌 sezeryanda kan grubu nebilim baska bi test yapilmadimi sonucta ameliyat oluyoruz biyerde
1408 nagis1 kan grubunu soruyorlar hastalık geçirdin mi eşinle kan uyuşmazlığın vs var mı bunları soruyosan eğer daha önce ameliyat geçirdin mi gibi
Merve_KOPUK nagis1 onlari anestezi onayi almak icin yonlendirdiklerinde anestezi uzmani soruyo ama bana herhangi bi test yapılmadı sordu sadece esinle kan uyusmazligin varmi daha önce ameliyat oldun mu falan gibi kagit üstünde yazıp çizip gönderiyo
aysiin nagis1 yani ameliyat sonuçta devlettede yapılması lazım ajerjin varmı kan uyuşmazlığı ameliyat oldun mu daha önce v.b bu tür soruları soruyorlar ama bir sürede değere bakılmış sonuçlarına baktığımda devlettede yapılıyordur diye düşünüyorum
nagis1 1408 evet canim bende zorunlu sezeryan olucam da doktor her defasinda sormayi unutuyorum bugce aklima takildi her hamgi bir komplikasyonda nasil yapiliyor die cunki devlete kontrole gittigimde ole kan testi nebilim hic test istemiyir doktorm herkezdemi oyle merak ettim
1408 nagis1 ben de 19 gün önce zorunlu sezeryan oldum bunu sezeryan olacağın zaman soruyorlar doğuma girmeden ben de öyle sordular devlet özel fark etmez soruyorlar diye biliyorum
bayatkahve nagis1 isteniyor ama yatışınız yapılacağı zaman. Sezeryandan 1 gün önce geldiğiniz de bütün kan testleri istenir devlette de. Sonuçlar çıkmadan sezeryan olmazsınız. En azından biz öyle yapıyorduk. ☺️ Hastalığınız, alerjiniz var mı her şey soruluyor.
nagis1 Ozlem2206 kalkip dogrulman zor olcagi icin kullanisli die biliyorum bende kullanmayi dusunuyorum cunki
Semanuryvz Ozlem2206 kesinlikle oluyor. Sezaryen olunca kanama olmuyor sananlar oluyor hormonlar nihayetinde aynı düzende çalışıyor bir paket yeterli olacaktır ❤️
Selin12- Ozlem2206 ben depent kullanmadım 3 sezeryan yaptım 12 gün öncesi 3.sezeryanimu oldum ben mesane pedi kullandım canpet in o çok etkili oldu külot gibi olanlar dikislerini acıta bilir ben cesaret edip alamadım ama mesane peki çok etkili oldu
Ozlem2206 nagis1 evet bende çok tavsiye edildiğinden 2 paket aldım 😊 inşallah kullanışlı olur işimizi görür
nagis1 Semanuryvz sezeryan olmak beni biraz korkutuyor zten genel uyutulmak istemiyorum oyuzden merak ettim
Lulikli nagis1 ikinci sezeryan olan arkadaşlara şunu sormak istiyorum ben de kesiyi aynı yerden mi yapıyorlar yoksa yeni bi kesi mi oluyor diğerinin altında ya da üstünde 🤔
nagis1 Lulikli canim benim malesef ilk zorunlu sezeryan olucak bi bilgim yok ama muhteml ayni yerden yapilirdir