2melekannesii___ Nilaykcygt Ilk Kızım Melek Ecrin 🌸 Oğluşumuz olacak ama kararsıziz ben Yiğit Alp istiyorum babasi Göktuğ istiyo ❤
Ddilayyyy CansuDRY yağmur ismini bende çok beğeniyorum eşimi ikna edemedim ama ismiyle yaşasın inşallah çok güzel bir isim bence 😂
CansuDRY Ddilayyyy Sağ olun.🙏🏻Kızım Doğa, oğlum Rüzgar. İkisinin adını da eşim koydu. Yağmur’u ben istedim. Uyumlu olunca hemen beğendi.😊
AselLinaMom Nilaykcygt bizim de prensesimiz olacak İnşallah ismini de Asel dedik bakalım ikinci bi isim gelirse onu da yanına koyarım 🥰🥰
Kubraozdem1r Cinsiyet için dün gittik belli oldu ama ben öğrenmedim pazar günü partimiz var nasipse öğrencez. 14+5 im. Kız olursa Kumsal ❤️Erkek olursa Kuzey ❤️
Kubratalo4965- @“gamze443”# gamze443 yok öyle bir yerde denk geldim hoşuma gitti değişik çevremde de yok hiç 🙂
Nnur1 humeyra1978 Kerem mi ❤️❤️ Ya o kadar istedim ki bu ismi ama eşim sevmediği için koyamıyoruz 😩 Sizinle ne kadar benzedi isim zevkimiz 🙃 Ali Vefa da güzel evet ama dediğiniz gibi dizideki karakteri çağrıştırıyor. İsimleriyle yaşasınlar inşallah 🥰