humeyra1978 Nnur1 Bana da çok anlamlı ve hoş bir isim geliyor Vefa ismi tek başına da güzel ama ilk çocuk olunca bir isim daha olsun istiyor insan yanında 😌 Ahmet Vefa yakışmış ben Babasının adının oğlunda da olduğu örneklere baya rastladım Tamamen siz ve eşinizin istemesine bağlı ☺️ Ben Ali Vefa ismi de benim hoşuma çok gitti ama bir dizi varmış ordaki doktorun adıymış. Öyle anımsatmalar yapsın istemiyorum o yüzden Enes Vefa ismine daha yakınım Kerem Vefa yı da çok düşündük hala tam olarak netleşmedi inşallah Hayırlıca sağlıklıca doğarlar ve bebeklerimize en yakışan ismi seçeriz 🤲🏻❤️
Nnur1 humeyra1978 Kerem mi ❤️❤️ Ya o kadar istedim ki bu ismi ama eşim sevmediği için koyamıyoruz 😩 Sizinle ne kadar benzedi isim zevkimiz 🙃 Ali Vefa da güzel evet ama dediğiniz gibi dizideki karakteri çağrıştırıyor. İsimleriyle yaşasınlar inşallah 🥰
Irem2veysel Nilaykcygt benim ilk oğlum şuan 5 yaşında adı yiğit Ali Oglusumda az kaldı kavuşmaya inslh FURKAN birakicaz adını sağlıkla gel minigim🥰
Ferii95 Dilarabozdemir benim kızım olacak insallah Elif Şifa koyacağız. Oğlum olacak olsaydı Yusuf düşünüyordum ben de. Bu kadar tesadüf olur 😊
Asil28 Nilaykcygt bende asil olmasını çok istiyordum ama çevrem hep köpek ismi, it ismi gibi dedikçe isimden soğudum. Babamızın ismi Hasan , Hasan’ı ben, Eralp’i babası istedi Hasan Eralp koyduk. 27+0 dayız sağlıkla gelsin oğluşum 💙
Hafize3536 20 haftalığız kız olucak ismi iki tane olucak Aymira asel aymirayı ben babasıda asel istedi iki isim sünnet olduğu için zaten iki isim koyacaktık Allah cocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin🙏🏻
Ddilayyyy CansuDRY yağmur ismini bende çok beğeniyorum eşimi ikna edemedim ama ismiyle yaşasın inşallah çok güzel bir isim bence 😂