Hayallerim95 Yrnnry sorma ya takmış sultan Abdülhamit Muhammet Abdülhamit falan kaş ay uğraştım vazgeçirmek için 😅
babygeldi Hayallerim95 Söylenmesi insanı yoruyor resmen bide şu dizi çıktı çıkalı cümle alem bu ismi koydu ya da sadece alparslan koydu sizin ki farklı olsun boşverin
Yonca05 İkiside guzel isim. Abdülhamid anlam olarakta çok güzel üstelik ecdadımızın isimlerinden. Muhammed Alparslan’da öyle. Belki çoğu Abdulhamide burun kivirir ama kızın adını Eva, Lina, liya koyar, oğlanın adını Orçun koyar.
charlottececi Hayallerim95 iki isimliyim. İkisi de 5’er harf. İlk ismimle seslendiklerinde insanlar calisma hayatim baslayana kadar bakmiyordum. Ve sınavda optik kodlarken aileme bol bol iyi dileklerim oldu. İkiz oglum olcak kismetse tek isim koycam. Biri 5 harf digeri 4 harf. Birlestirdiginiz isimler cok uzun bence. Ağır isim ikisi de bilemiyorum. Sadece Muhammet ya da sadece Alparslan olsa daha iyi ya da diger yorumlarda okudum Muhammet Alp da iyi olabilir. Soylemesi de daha kolay. ☺️
Aleynapolatmert Hayallerim95 canım bencede hem uzun hemde Muhammed ismini pek koyulmasını ben iyi bulmuyorum açıkcası hani benim düşüncem tabii bu, ama ağır bir isim illa koymak istiyorsanız ikinci isim olarak tercih edebilirsiniz diye düşünüyorum😇
Svmbhc Hayallerim95 Canim bencede cok uzun bide soy adi gelecek sonuna gozden gecir derim saglikla alin kucaginiza
Minnosum_ Hayallerim95 Bir tek benim eşim değilmiş o zaman diziyi izleyipte çocuğumuzun ismine karar veren🙂. Benim eşim de Muhammed Alparslan olsun diyor başka bı isim düşünmüyor😂😊.
EsilaMiracAyazEren_Moms Hayallerim95 Ay Allahım tek dertleri bu olsa. Sınavda zorlanırmış te Allahımmmm.. Kesin kaynanan diyodur bunu. İsmi beğenmemiştir diye
Mekda46 Hayallerim95 benmm babamın ismi abdülhamit çok ağır bi isim her abimde bu ismi oğullarına verdi 😍😂