se2206 Kesinlikle çok güzel bir isim. Alparslan filmini izliyoduk esimle. Orda Alparslan ben çağrı bey oğlu Muhammed Alparslan dedi ama nasıl bir soyleyis ikimizinde tüyler diken 😊 Bizde bebek istiyoruz inşallah olduğunda bu ismi koycaz. Başkasına kulak asma😊
Hayallerim95 se2206 aynrn eşim o dizinin hayranı onu dinledikten sonra Muhammet Alparslan diyip duruyor çok güzel diyo 😅 Tarih dizilerinizde çok seviyor bunu koyalım dedi bende Abdülhamit ismindense bu daha iui diye düşündüm ama herkes uzun diyor canın sıkıldı
se2206 Hayallerim95 aynı benim eşim valla :) ama ben de çok etkilendim yani bende çok istiyorum o ismi koymayı. Uzun ama olsun biz hiç dert etmedik valla
Minnosum_ Hayallerim95 Bir tek benim eşim değilmiş o zaman diziyi izleyipte çocuğumuzun ismine karar veren🙂. Benim eşim de Muhammed Alparslan olsun diyor başka bı isim düşünmüyor😂😊.
Busra2365 Sadece alparslan olsa Daha iyi gibi ama onuda mı kabul etmedi Muhammed ismi ağır bir isim birde
Parisbebek Bu tarz isimler bence hoş değil, bir Nesil hep aynı isimli çocuklarla doldu taştı. Ebrar Ecrin Erva Eva Zeynep… Ali Alp Alpaslan Çınar vs. Ben sakin isimleri seviyorum, kızım olursa Meltem, oğlum olursa Erdem düşünüyorum. Hiç duymadım yeni nesilde 🤗
Hayallerim95 Parisbebek tercih meselesi ama keşke bende sizin gibi direk şunu koyucaö bunu koyucam diyebilsem 😅 Maalesef çocuk tek benim değil eşim de hep böyle isimlerden istiyor bende zaten peygamber ismi koymak istiyordum en son böyle karsr verdik ama herkes uzun diyor işte 😒
ElfErk Hayallerim95 begendiyseniz kimseye sormayın bence benim en sinir olduğum sey yok 2 isme ne gerek var yok çok uzun yok bilmem ne ben hic gelemem böyle şeylere..😒 3 isim koyan bile var.. bebeginiz buyuyp sınava girene kadar bir-çok sey değişir.. çok güzel bir isim 🌸
ElfErk se2206 tabi ya gelmese bile nedir yani insanlar şöyle böyle deyince insan daha çok etkileniyor.. bencede çok güzel 🐣
rsiyahkar13 Hayallerim95 benim oğlumun ismide “Muhammed Ertuğrul” milletin dediğine bakma bence derim gönlünden ne geçiyorsa onu koy derim eşinle anlaşarak tabi :) Ve Muhammed ismi çok ağır evet ama her evde olması gereken isim…(Bence)
Yrnnry Hayallerim95 bızım eslerın kafası aynı calısıyor sanırım bende abdulhamıut beyzade sehzade ısmınden zor vazgecırdım kayra ısmı cok hoşuma gıdıyordu cok gönüllü degıldı kendı ısmınıde basına koydurunca begendı 😂
Hayallerim95 Yrnnry sorma ya takmış sultan Abdülhamit Muhammet Abdülhamit falan kaş ay uğraştım vazgeçirmek için 😅
mlssrn Hayallerim95 muhammet ismini çocuklara koyulmasını garip karşılıyorum yaa takma isim takıyorlar ya ilerde mami falan üzülüyorum çok güzel ve özel ismin mami olması beni üzüyor gerçekten 🥺
sevgi2022 Bende 7.ci ayımdayım Allah izin verirse bizde Muhammed Alparslan koymayı düşünüyoruz. Bence çok güzel bi isim ☺️
Hayallerim95 sevgi2022 evet güzel isim ama işte kim sorsa ne kadar. Uzun diyip canım sıkılıyor bakalım daha değişrmi ismi bilmiyorum 😅