moom222 Erkek bebis bekleyenler durumunuz nasıl haftaniz nedir nasıl gidiyor belirtiniz varmı göbeğiniz çıktı mı 🤭🤭
Sinem_20 moom222 33+6 kaburga batmasindan başka sıkıntım yok otursamda yatsamda batıyor 33 günüm kaldı çabuk geçer inşallah🤲😍 göbişimde top kadar bisey 5 6 aylik gibi😁
Gamze__79 moom222 18+3 çok belli olmuyo ama kapalıyım bol tunik giydiğim için küçük göbüşlüyüm bel agrısı karın agrısı kaburga agrılarıyla devam
Dmllale 26+5 haftalığım göbeğim çok çıktı sağa sola dönerken zorlanıyorum biraz bel ağrısı mide yanması idare ediyoruz işte. Çok şükür 💙
Dmllale moom222 canım ben 50 kiloyla hamile kaldım 12 hafta dan sonra çıkmaya başladı en son 2 hafta önce tartıldım 61 kiloydum biraz fazla kilo alıyorum sanırım
moom222 Gamze__79 ya maşallah bn.dahq küçüğüm hepinizden 13 hafta 🤭 bu arada bende kapaliyom çok çıkmasa karnım 🤭
Suzis Gamze__79 ay ayniyiz bende 18+3 😊 bende de sirt agrisi oluyor ne yan yatabiliyorum ne de oturabiliyorum 😅
Elifgoktug1 moom222 33+2 ile yola devam kaburga ağrısı geri gelen bulantilar mide yanmalari sık idrara çıkma el ayaklarda ateş gibi yanma ne ararsanız var 😁