Bsrbsrrr eslemsi medicana gidiyorum doğum paketi yaptırdım doğum ücretlerini bilmiyorum en son bi arkadaşa 5500 falan demişlerdi galiba 🥰
Yrnnry eslemsi atasam hastanesıne gıdıyırdum muayenr ucretı 220 tl olmus, doğum paketı 7500 tl. Devlette yapıcam ama dogumumu
Tubiis_0 eslemsi medicana sigorta yaptırdım 6000tl ama normal muayene ücreti 290mış. Doktorum da Bülent sürücü çok memnunum
Mervepera Bsrbsrrr doğumdan önce yapılıyor mu doğum paketi ben doğum zamanı yaklaşınca alınıyor saniyordum😮
kubratd Yrnnry merhaba. Sizin ya da eşinizin çalıştığı kurum atasam ile anlaşmalı mı? Ben muayeneye 280 veriyorum
Buo Çok alakasız olacak ama chakra hastane çıkış almak istiyorum bir alana bir bedava kampanyası var, aynı markadan iki adet ihtiyacım yok, almak isteyen varsa birlikte alabiliriz diye düşünüyorum🤍
Tulayyy- Bende ercan demire gidiyorum 31. Haftamdayım yuksek tansıyon sıkıntım var😔 medıcana da yaptırıyor dogumu ama ucret daha konsmadm arkdaslar sezeryan dogum ne kdar bıögınz varmı
[silindi] Bussrakkose ben 2 gün önce sordum 6400 dendi epidural fiyatı 1.500 dedi toplam 7900 dedi ama oda fiyatı söyledi birde bu fiyata dahil mi hariç mi anlamadım zaten gittiğim hastane ile karşılaştırma yapmak için sormuştum