Arkadaşlar bebek arbaası alacağım dikkat etmem gerekenler neler?
BEBEk arabasında dikkat edilmesi gerekenler
Ben ağırlığına, kolay katlanır olmasına ve tekerlerin boyutuna dikkat etmiştim. Birde bazı bebekler anneyi görmek istiyor yolculukta bu yüzden çift taraflı bi araba tercih ettik :)
Gulra hafif olması kolay katlanması. Çift yönlü olması kumaşın yikanabilir silinebilir olmasi gibi gibi liste uzayıp gidiyor. Ama hafiflik çok önemli bence 👍🏻
Aryaablaoldu peki hangi markaları önerirsiniz ben travel sistem bakıyorum hafif olsun diye ama marka da karar veremedim kullanıp memnun kaldıklarınızı da yazar mısınız ❤️
Hlt-seyma21 bende elele velar travel var iki buçuk sene oldu alalı taş gibi hala ama bir tık ağır. Yoksa sürümü falan çok güzel çok memnun kalarak kullandim. Görümcemde pierre cardin twist var onlarda çok memnun. Geçen kraft onyx e baktik magazada çok beğendim hem hafif hem kolay katlanıyodu. Çift yönlü olmasin dersen de joie litetrax 4 harika bir araba çok begenirim onu da
Aryaablaoldu joie litetrax 4 kullaniyoruz o kadar guzel surusu var ki iyi ki almisim basta travel oldugu icin agirdi ama puseti cikarinca gayet hafiflesiyor kolay katlaniyor, tek yon olmasini bende ozelikle tercih etmistim etrafi kesfetmesi icin 🙏🏽
Gulra ben özellikle pusetinde bel destekli olmasına iç pedlerinin dolgulu olmasına dikkat ettim kesinlikle tekerleklerde süspansiyon olmasına baktım darbe emici özelliğinden dolayı birde oturma ünitesi takılıyken katlanabilir olması pratiklik açısından dikkat ettiğim şeylerdi tentesinde gözleme yerinin olması
ilk bebeğimde chicco lite way aldım kış
bebeğiydi yaza kullanmaya başladık bebek otururyordu ama şimdili bebeğim yaza doğacak travel sistem alıcam bebek oturamaz çünkü
AsliTurgut evet gerçekten çok güzel ve kaliteli bir araba. Ben her seyi internetten almak zorunda kalmıştım ilk hamileliğimde pandeminin başında tam alışveriş zamanimizdi
Gulra üç tekerlekli olmasın ❌
Tek parça kapansın✅
Kabin boy olup puset takılanlardan olmasın ❌
Portbebeye dönüşenlerden olmasın❌
Çift çakışık tekerleklerden olmasın❌
Baston kollu olanlardan olmasın❌
12 kg yi geçmesin❌
Bunlara dikkat edip aldığınız her arabadan memnun kalacağınıza eminim ha birde şase kalitesine iyi bakın derim
Hlt-seyma21 quinny greentom … 12 kg altı olanlar hafif sayılrı ki travel sistemlerde en düşük 7 kglik bulurusnuz
Hlt-seyma21 Joie Literax 4 travel sistem bebek qrabasini qldik cift yönlü olmuyor ama ilk aylar pusette oldugu icin zaten puset bize dönük tek elle katlaniyor ama biraz agir 11 12 kilo galiba ben henuz kullanmadim ama herkes övmüş 🤗💐
Travel sistemler kullanışı değil diyorlar doğry mu?
Hlt-seyma21 kesinlikle yoyko fiyat performans ürünü inanılmaz hafif pratik kullanıslı
Aryaablaoldu bende öyle ya bi arabayi gorup aldik benim bebede erken dogdu kuvozde yatti bende ayni sekil internetten dösedim 😂😂