znurstnKaraca Zeynepmuammer benim suni sancıyla doğumum başlatıldı ben bir gün önceden suya koydum içmeye başladım ertesi gün Doğum yapana kadar sancı çekerken bile içtim açılmam hızlı ilerledi bence mucizevi bir ot kesinlikle yapılmalı🙏🏼😊
Zeynepmuammer znurstnKaraca suyunu sürekli içtiniz mi ben sadece 3yudum içtim yine de birşey olmadı bende geri çıkardım şimdi sancı olduğu zaman yapacağım😇❤️
sedo112 Ozlemozlm Canım belli olmuyor hurmayı az ye şimdilik yürüyüş yapabilirsin ama asıl 37 den sonra ağırlık vermek lazım
sedo112 selins Babaannem umreye gitmişti şans eseri denk geldi ordan getirttim canım evet gerçeği zor bulunuyor eğer imkanın varsa oralardan bul
sedo112 DuyguAlkan Gece 12 başlamıştı sancılarım sabah 6 ya kadar ciddi sancı çektim 6 da evden çıkarken o sancımla kendim okudum kapaklı geniş bi kaba koydum arabada dursun diye doğumdan sonra eşim arabaya indi ve çıkardı canım
Hamilebayan Zeynepmuammer nerden aldın acaba ben bugün aktara sotdum o otu bulamazsın hiçbir yer satmaz dedi .
Zeynepmuammer Hamilebayan canım ben İstanbul Sultangazi de oturuyorum burda 4 5 aktara sordum yokturdu en son büyük bir aktarda buldum
Denizkizi taninmayananne canım bende kayserı deyım otu bulursanız aldıgınız yerı bana da soyler mısınız her aktarda bulunmaz cunku