Nuraypazarlioglu Ebrar34 bende iki tane meryem ana otu var ikisini de koysam faydası olur mu acaba 😁😁
Ebrar34 Nuraypazarlioglu Bi tanesi çok çok yeterli emin olun ben otu suya koyduktan sonra 3 saat 50 dk da açılmam tamamlandı 2 cm le gitmiştim hastaneye. 🤗
Ebrar34 Zeynepmuammer kuzenim Ahmet marankinin yanında çalışıyor ben eona sordum tanıyosunuzdur Ahmet marankiyi o da getirtip verirmiş tanıdıklarına isteyenlere falan boyu fark ettiğini sanmıyorum inanın yeter ☺️
Denizkizi taninmayananne canım bende kayserı deyım otu bulursanız aldıgınız yerı bana da soyler mısınız her aktarda bulunmaz cunku
Aylin34 Zeynepmuammer merhaba bende 41haftalık hamileyim hala tık yok bekliyorum. Suyu koyucam demiştiniz koydunuz mu bi faydasını gordunuz mu benimde aklımdan gecti koymak ama sancım gelince koyarım dedim.
Zeynepmuammer Aylin34 canım koydum ve hiç sancım olmadı bende şimdi geri çıkardım zaten onu defalarca kullana biliyormusuz o yüzden sancım olunca koyacağım
Aylin34 Zeynepmuammer saol canım bende yarın gidicem muhtemelen suni sancı verecekler bende agrım gelince koyarım o zman
DuyguAlkan sedo112 çıkarma işlemini nasıl yaptınız. Ben başkası yapar diye düşünmüştüm . Sıcak suya birisi koyup sizin adınıza oluyor ve bitki açılınca Sudan çıkartıyor diye. O sancı haliyle ben nasıl yaparım 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
sedo112 DuyguAlkan Gece 12 başlamıştı sancılarım sabah 6 ya kadar ciddi sancı çektim 6 da evden çıkarken o sancımla kendim okudum kapaklı geniş bi kaba koydum arabada dursun diye doğumdan sonra eşim arabaya indi ve çıkardı canım
Aylin34 Zeynepmuammer yarın 41 olacam canım. Carsamba gunu yatıralm baslatalım dedi kendi sancımla gelmek istiyorum dedim yapmadım ama bosuna beklemişim hala tık yok artık bende sıkıntıdan rahat edemiyorm bi an once olsun yaratlıym korkunun ecele faydası yok 😊