Oyku3005 mirage333 instagram adresleri bunlar ben prenses bebeden getirmiştim çok güzel kumaşı ama tanıdıklarım diğerlerinden getiriyor beğeniyorlar bide bebişler hemen büyüyor pahalıya gerek yok bence☺️ Bebegah Prensesbebe Cembebeonline
gldn065807 mirage333 ben iki hafta önce bebek arabası almak icin girdim abla al haftaya zam gelecek dedi her hafta geliyo biz bile etiket değiştirmekten yorulduk dedi
Kelebekk-0307 mirage333 trendyol hepsi burada gibi siteleri takip etmenizi öneririm orda çok daha uygun oluyor indirim dönemleri ayrica e bebekte o sitelerde daha fazla indirime giriyor.
Kelebekk-0307 mirage333 ben geç fark ettim ama minicity baby mall gibi sitelerde de uygun ve güzel şeyler var bakabilirsiniz mağazaları da mevcut güvenilir siteler.
B8use mirage333 bezlerde ve ıslak mendiller de gerçekten indirim oldu birde oyuncak indirimi de oldu yani artmadi hiç yoksa almazdım fakat emzik biberon alacaktım onların fiyatını yukseltmisler sanırım kiyafetlerede yaptilar
mirage333 B8use daha doguma çok olunca o tarz seylere gecemedim hic 🙈 hep alicaklarıma zam yapmislar ozaman
Deletedmom623737 mirage333 Bende geçen magazasına gittim indirim indirim diye kendilerini parçaladılar dedim bu mu indirim 🤦🏻♀️
SnurY mirage333 2700e bebek arabasi ve puset aldim joie marka 1 bucuk ay önce. Suan ikisi toplam 5500 tl olmus söyleyeceklerim bu kdr 🤗
mirage333 SnurY daha 15 haftalıgız hangi markaları alıcagımı bilemiyorum sirayla araştiriyodum. Bide tüp bebek olunca hastane taksiti bu ay bitti daha bundan sonra alırım diye düşünüyorum.
SnurY mirage333 haklısınız baya zor bir süreç hersey ztn masrafken birde tüp bebek üstüne cabası olmuş tabi, e bebek arabaları joie markası kaliteli diye almıştık ama daha az artis yapan baska iyi markalarda olabilir tabi. Insallah sağlıkla kucaginiza alirsiniz geri kalan hersey hallolur sağlıkla 🤗
1999luanne Bez fiyatlarını kiyasladim yüzde 28 indirim olayi var şuan fiyatı artırmadan indirim uyguladılar fiyat artışı görmedim ben. Bi gün önceden fiyata bakıp kıyaslamak lazım bence bi hafta önce zam geldiyse ona bişey diyemeyiz maalesef ama yinede pahalı buluyorum tabiki ama ben parayı bindirip azalttiklarini görmedim şuan
SiibeLLa e bebekte ana kucağı aralık ayında 220 tl di. indirimi bekleyelim dedik almadık . ocakta aynı ürünü 300 tl ,,, yapıp bügünde indirime koyup 216 tl yapmışlar. bugün mecburen aldık artık. birdaha kolay kolay indirimlere kanmam ….
SiibeLLa bebek arabasını 3 te 1 fiyatına dolapta aldım.. göğüs pompasını da aynı şekilde dolapta aldım. 2.el sayfalarda gerçekten kullanılmamış çok uyguna ürün oluyor arkadaşlar tavsiye ederim . çocuğumun çoğu eğitim setini oyuncağını dolaptan çok daha düşük fiyatlara alıyorum
Polenpolen52 Busraaaaaaaaaaa12 evet ınternette sıtede suan o fiyat ve dıgee heeseyde aynı sekılde zamlanmıs