mirage333 Hafta sonunu bekliyordum kıyafette indirim olacak diye. Şuan bi baktım hep zam gelmiş. Gecen hafta 60 tl ye aldığım takım 110 tl olmuş 😡😡
Ayse_35 mirage333 bu cumartesi indirim olacak diye bilgi aldım arkadaştan, yalan mı oldu🥺 ben zaten e bebeği protesto edip gitmiyordum çok pahalı geliyor bana🥴
Elifgoktug1 mirage333 civilde 5 li takımlar var 49.90 bakmanızı tavsiye ederim bide 249 liralık 10 lü takımı 149.90 dan aldım net sitesine göz atmanızı tavsiye ederim
Polenpolen52 mirage333 lcw bir ay once aldıgım mınıcık yenıdogan sort bluz takım 15.90 tl almıstım , şuan fiyatı 110 olmus yazık gunah aahtekarlar
Suzanne 2019da yeğenime alışveriş yapmıştım her şey kendi fiyatından indirime girmişti şimdi nasıl bir şeyse bütün fiyatları tavan yapıp öyle indirime soktu e bebek
mirage333 Ayse_35 bende onu bekliyordum işte. Benim aldığım üründe bu kadar zam olmuş. Her üründe olmuşmudur bilmiyorum eski fiyatlarını bilmedigim icin ama illa olmuştur diye düşünüyorum.
mirage333 Elifgoktug1 civil burda çok kalabalık biyerde olduğu için gidemedim hiç. Hafta içi sakin olur ama çalışınca gidemedim
Gulra BEnde simdi gördüm şok oldum. İndirim gelmedennönce 60 tl olan ürün 110 tl olmuş. İnsan kandırma resmen terbiyesizlik
mirage333 Gulra avent in göğüs pompasıda aynı olmustu. 1700 tl idi indirim bekliyodum 1 2 gün oncesinde 2000 yaptilar. Buyuk ihtimal hep yaptilar urunlere
Kelebekk-0307 mirage333 indirimlerin hepsi oyun zaten kanmayın fiyatları yukari çekip normal fiyatına hatta onunda üzerine satıyorlar o yüzden ertelemeden alın her şeyi gecen her gün artıyor maalesef
mirage333 Kelebekk-0307 aynen öyle. Doktor %90 erkek demisti. Yarın 15. Hafta randevum var artık net söyler hafta sonuda indirimde kiyafetleri alırım diye düşünmüstüm
Buseyllzr mirage333 bugün eşimle e bebege gidecektik bu postu görünce üzüldüm şimdi hiç gitmeyelim madem 😔
Deletedmom623737 mirage333 Bende geçen magazasına gittim indirim indirim diye kendilerini parçaladılar dedim bu mu indirim 🤦🏻♀️
Oyku3005 mirage333 instagram adresleri bunlar ben prenses bebeden getirmiştim çok güzel kumaşı ama tanıdıklarım diğerlerinden getiriyor beğeniyorlar bide bebişler hemen büyüyor pahalıya gerek yok bence☺️ Bebegah Prensesbebe Cembebeonline
Kelebekk-0307 mirage333 trendyol hepsi burada gibi siteleri takip etmenizi öneririm orda çok daha uygun oluyor indirim dönemleri ayrica e bebekte o sitelerde daha fazla indirime giriyor.
Kelebekk-0307 mirage333 ben geç fark ettim ama minicity baby mall gibi sitelerde de uygun ve güzel şeyler var bakabilirsiniz mağazaları da mevcut güvenilir siteler.