eylulummmm Benimde adetime 15 gün fln vardı gebe olduğumu fln düşünmedim hic adet sancısı çektim 15 gün boyunca adet olcakmisim gibi sancı bacaklarımda sızlama bel sırt ağrısı
hll_clm eylulummmm benimde adet olmam gerekn gun bugundu suana kdr olmadim ama insllah da olmam. Fakat ara ara siddetli adet sancisi giriyo belime. Gogus hassasiyetim de var. Kan vermeye tedirgin oluyorum
Elif3544 Haleeee wallaa ben zaten hamile olduğumu 9 haftalıkken öğrendim o zamanlar başlamıştı belirtilerim
aslidbd Deletedmom7373700 canım üzgünüm ama bu kadar kısa sürede anca döllenen embriyo rahme inmiştir. Belirti vs bir şey arayıp kendini strese sokma hiç. ne kanda çıkar ne idrarda çünkü rahat bırak kendini
Deletedmom7373700 aslidbd evet aceleci davrandım maalesef test konusunda bekliyorum bakalım adetime az kaldı 5 gün falan geciksin o zaman gidicem doktora
Pluie Deletedmom7373700 benimde regl belirtileriyle birebir aynı belirtilerim olmuştu özellikle felaket bel agrısı yasamıstım. Hatta regl olacagımı zannedip üzülmüştüm bile. Ama bu belirtilerin yanı sıra farklı olarak uykum cok geliyordu bu belirtiden sonra süphelenip test yapmıstım pozitif cıktı. Umarım sizinde gönlünüze göre olur:)
Naneliayran Haleeee aynen aynen, ben günüm yaklaşıyor sandım göğüs ağrısı karın ağrısı derken bu ay hamile kalamadım galiba diye düşündüm. Sonra hiç sekmeyen günüm geçti ve hamile olduğumu öğrendim
Naneliayran Haleeee evet evet o yüzden adet olucam sandım zaten. Sizde gününüzü bekleyin, biliyorum çok zor beklemek ama en sağlıklı sonuç o zaman çıkar. Allah gönlünüze göre versin 🥰
eylulummmm @hll_clm inşallah olmazsin canım benimde o kadar şiddetli giriyoduki bir anda olduğum yerde kaldığım da oluyodu umarım hamilesindir :)
umran__ Deletedmom7373700 test için çok erken benim tüp bebek transfererimden 5 gün sonra bel ağrısı çoktu uyku hali vardı. Trasferden 12 gün sonra sonuç pozitifti. Darısı başına inşallah 🙏🏻
Deletedmom7373700 umran__ amin inşallah benimde doktorun ilişki için verdiği tarihten bi 3-4 gün sonra bel ağrısı ve uyku hali başladı bakalım adetime 3 gün kaldı inşallah hamileyimdir 😂🙏🏻 Rabbim herkese nasip etsin isteyen hak eden kimsenin kucağını boş bırakmasın