Kahveli tabikide vermezz ben burda kaç defa yazdigimi hatilamiyorm canim ama bir kezde sana yazayim
bak tatlimm hamilelik testinin cevabini net bilmek istiyorsann adetinden tam 1 hafta gecikme olunca yapp ve 2 cizgi cikarsa silik felan degil ha bildiyimiz iki cizgi cikarsaa hamilesin.Erken gebelikmis felan bunlar kesin seyler degil ha evet dogru cikanlar var ama bunlar az olan şeyler.Boyle anlatayim daha acik yumurtalam doneminden 1 hafta sonraa ve adet donemine yakin hatta adet doneminde hamile olmayan kisilerde bile hcg hormonu artis yaparr ve bu erken gebelik tesyinin ve ya normal gebelik testinin pozitiv yada silik gozukmesini saglar ama bir hafta gecince adet olunca sonu husrann.maksadim umutsuzlandirmak degil ama burda kime bu sozlero yazdysam en son sen hakli cikdin tesekkurler dediii.O yüzden biranemm sen bekle eger hamileysen zstenn cikacakdir ogrnecceksin hic acele etmee biliyorum zor ola bilir ama erken gebelikmis felan ya adet oncesi gebelik testi felan yapma canim.Sen bekle adet 1 hafta gecikirse yap hanileysen zayen kopkoyu cizgi cikar