BusraAltin papatya981 ben ne zaman kan versem (izmir) 2 gune cikar diyorlar :) Siz sansliymissiniz Hastanede verdigimde ayni gun cikiyor
Klp05 BusraAltin Canim ben de izmirdeyken hep öyle diyorlardı simdi vandayim bakalım burada ne diyecekler
Selmaak Klp05 ben acile gittim canım gebelik için kan vermek istiyorum dedim doktor bana sağlık ocağına git acil burası diye tersledi hastanelere göre de değişebilir sağlık ocağına gittim sabah 9 da verdim ertesi gün öğleden sonra gittim çıkmıştı
Klp05 Selmaak ben de yarın sabah gidicem ama işte hafta sonu giriyor ya araya pazartesi mi öğrenirim artık acaba
Selmaak Klp05 sağlık ocağında barkod veriliyor mu bilmiyorum sorarsın doktoruna yoksa pazartesiye kalır
Halfey İstanbul’da sağlık ocağına sabah veriyorsun ertesi gün öğlede çıkıyor. Acile falan gitme acilde almıyor kadın doğum acil bile almıyor İstanbul’da yaşıyorsan.
Deletedmom_7 Klp05 3 güne çıkıyor ama tavsiyem kan verirken size verilen barkod taki barkod numarasını almanız çünkü sağlık ocağında verilen kanlar e nabızda görünmeyebiliyor ya da çok geç düşüyor.