Melek34578890 Klp05 bugün sabah verirseniz ertesi güne cıkıyor. İstanbulda böyle en azından öğleden sonrada kan almıyorlar zaten sabah alıyorlar.
portakalcicegii Klp05 normalde 1 günde çıkıyor. Doktorum bana barkod veriyor o barkodla girince akşama sonuçlarımı görüyorum
papatya981 Klp05 kız ne 2 3 günü sağlık ocakları 10 veya 11 e kadar alıyor öğlen çıkıyor sonuçlar hastanelerde öyle ki telefona mesaj geliyor çıkmıştır diye ben hemen e nabizdan bakıyorum
papatya981 BusraAltin kız ne 2 3 günü 😄 hemen çıkıyor öğleden sonra doktor barkod vermişse öyle bakiliyor telefona mesaj geliyor hastanede yapılmışsa sağlık ocağida 10 veya 11 e kadar kan aliyor oda öğleden sonra çıkıyor 🙈
Cigdemm1 Klp05 gebelik için kan testi verecekseniz acilde 1 saatte sonuç çıkıyor e nabızdan bakabiliyorsunuz ben öyle yapmıştım
BusraAltin papatya981 ben ne zaman kan versem (izmir) 2 gune cikar diyorlar :) Siz sansliymissiniz Hastanede verdigimde ayni gun cikiyor
Selmaak Klp05 ben acile gittim canım gebelik için kan vermek istiyorum dedim doktor bana sağlık ocağına git acil burası diye tersledi hastanelere göre de değişebilir sağlık ocağına gittim sabah 9 da verdim ertesi gün öğleden sonra gittim çıkmıştı
Klp05 papatya981 gebelik için vericem de ilk defa daha o yüzden pek bilgim yok bu konuda sağlık ocağında direkt gidip veriliyor mu aile hekimi randevusu mu almam lazim
Klp05 Cigdemm1 Evet gebelik için vericem de Acilden yaparlar mı gebelik için istediğimi söylediğimde bilemedim
femme Klp05 evet canım git gebelik için kan vericem de ağrım filan var de ama yoksa kadın doğuma randevu al diyor ben gittin triaj bölümüne gebelik testi istiyorum belim ağrıyor karnim agriyor dedim hemen yaptılar
Cigdemm1 Klp05 evet yapıyorlar ben gitmiştim gebelik için kan testi vermek istiyorum demiştim hemen verdim 1 saat sonra sonuç çıkmıştı