Sinem_45 Kilaflarinmucizesi Oh oh maşallah döktürmüşsün canım benim 🙏🏻Ellerine sağlık afiyet olsun 👏👏❣
Sinem_45 Tatlisannedilekk Ellerine sağlık kuzum 🙏🏻 İnsan yorgunken çoluk çocukta varsa üşeniyor herseye valla yeter de artar bile Allah bereket versin 👏🙏🏻❣
gizemkrgzl Sinem_45 yaa kocan yemek yapabiliyosa aşırı şanslısın bizimki yapamıyor yada yapmıyor bilmiyorum hiç görmedim yani😂😂😂
Sinem_45 gizemkrgzl Yapıyor valla sagolsun hakkını yiyemem.Hasta olsam evin işini Bike yapar o konuda çok rahatım 🙏🏻Bir zahmet ordada rahat olayım 😂😂😂
Mor_papatya_ Sinem_45 Orman kebabı Pilav havuç Havuç ve mor lahana salata bol ekşili 🤤 Ayran bide😂😂😂 akşam menüm hazır oh rahatım😋😂😂
Sumiire Sinem_45 ay sogansız yemekmi olur anası nasıl büyütmüş valla ben okadar naza katlanamam sinir olurum heralde 😂
Sinem_45 Sumiire Valla kaynanamda çok yakınıyor ama yemiyor işte 😖Bu durum benim de çok canımı sıkıyor 😫
Rukiyemrv Sinem_45 mercimek çorbası nohut ve pirinç pilavı 🤣🤣 birde üşenmezsem havuç tarator yaparım🤣 34+4 üz ve çok ağırlaştım artık sırt ağrım başladı bir haftadır yemek yapmıyordum bugün kocamın midesi ziyfaet çeksin 🤣🤣
Sinem_45 Rukiyemrv Hahahahahaha artık sonlarına yaklasmissin çokta yorma kendini 🙏🏻Ellerine sağlık canım afiyet olsun 👏❣🙏🏻
Rukiyemrv Sinem_45 ay bu benim kocam 🤣🤣illa et olcak yada etli yemek olcak ne yapıcağımı şaşırıyorum artık mesela bugğn nohıt yapıcam diyoki içine et at 🤣🤣 atamam dedim bitiyor et 🤣
Sinem_45 Rukiyemrv Valla aynı bizde de öyle ne yemek olursa olsun illa içinde et olacak bitti işte bende yesin şimdi eti 😂😂😘
Sinem_45 Deletedmom2265 Sende benim gibi standartları yaşıyorsun yani 😂 Bende çorba ve sebze yemeklerini çok severim çatışıyoruz ama genelde kocam bey ne isterse o yapılır 😂😂