Sinem_45 Cscn Bu fikri sevdim valla 😂😂 Benimki de erken gelirse ya da hasta filan olursam yaparsa öteki türlü ben ne anlarım yemekten der halbuki benden güzel yapar 😂😂😂
Eda_Esen Zeynep0806 evet dana ciğer falan da yeniyor sık yememek şartı ile 7. Ayıma gireceğim ilk defa yedim zaten sık tüketmiyorum…
Sinem_45 Sumiire Hemde nasıl zor peki bir de yemeklerin içinde soğan yememesine ne demeli zaten kısıtlı yemek cesidim var yemeğin içinde soğan olunca da yemeyince deli oluyorum 🤦♀️🤦♀️😖
Sinem_45 nuhunannesi42 Evet işte bacım yapması mesele değil ama düşünmek beni bitiriyor dün akşam yemeğinden kalktım aklıma düştü hemen ee yarın ne pişiricem diye of offf 🤦♀️😂😂😂 Ellerine sağlık bu arada canım 🙏🏻❣
gizemkrgzl Sinem_45 ya kocaların yemek seçmeye hakkı olmaması lazım 😂😂😂 ne bulursan yicen yani ne zorluklarla yapıyoruz diyorum ama çok anlamıyor bebekten sonra zor bulur özel menüleri 😂😂
Sinem_45 gizemkrgzl Hahahahahaha çok doğru valla bende bebeğin olacağı zamanları iple çekiyorum ne keyif çekerim ama yemekleri de koca yapar oh miss 😂😂😂😂
Sinem_45 Kubra_elif_ahmet Kabak yemeğine kimse hayır diyemez Hele bir de kıymalı ise 😋😋Ellerine sağlık canım 🙏🏻
Siracinannesi Sinem_45 eşimi ben alıştirdim böyle 😂😂 yumurtada yapsam harika olmuş ellerine sağlık demeden kalkamz 😂😂😂
Sinem_45 Siracinannesi Ya benimkide söyler ellerine sağlık güzel olmasa bile güzel olmuş diye ama yemek seçiyor çok o konuda muzdaribim ben 😖
Eda_Esen Sinem_45 Doğru dedin ben yaptığım hiç bir yemeğin sonu gelmesin istiyorum yenisini yapmak zoruma gidiyor 😂😂
Kubra_elif_ahmet Sinem_45 Sağol canım. Var benim evde bitanr değişik herşeye hayır diyor 😂 Bende yapıyorum yiyen yer yemeyen aç kalır diyorum artık
gizemkrgzl Sinem_45 yaa kocan yemek yapabiliyosa aşırı şanslısın bizimki yapamıyor yada yapmıyor bilmiyorum hiç görmedim yani😂😂😂
Sumiire Sinem_45 ay sogansız yemekmi olur anası nasıl büyütmüş valla ben okadar naza katlanamam sinir olurum heralde 😂
Cscn Sinem_45 bu cümleyi bence hepsi kullanıyor benimki de hem yapar hem de ben ne anlarım ki der çok güldürür beni 😄 ben o kadar özenli hazırlamam o kadar yani 😄
Sinem_45 Cscn Kız daha ne yapacaksın yorgun halinle yeter de artar bile ellerine sağlık afiyet olsun 👏👏❣🙏🏻