goldumsu Sinem_45 ben bi güzel yattım dolap içini full boşalttım kıyafetlerime baktım djsjeke duşa giricem evlerim karman karışık yine arada da ne pişirsem diyorum yapacak bişey bulamadım henüz
Mrv1007 Sinem_45 ıspanak ve makarna yapacağım, dünden kalan brüksel lahanam var onu da ortaya koyarım salata niyetine 🤣
1Cicekanne Sinem_45 üf gerçekten hergün ne yicez derdi kadar sinir edici bişey yok. Geceden düşünüyorum yarın me yapsam diye 🤯 baktım üç patlıcan domates biber var . Türlü yapayım pilav turşu yapayım diyorum aklıma bişi gelmiyor haa . Zati herşeyi yiyemiyorum 5 ay oldu hala sınırlı yediğim içtiğim. Dert dert .
Eda_Esen Sinem_45 Dün tavuk ciğer yapmıştım soğan salatası lavaş ekmem ezogelin çorbası canm kocam bugün yok tost yerim bende … yarın dışarda işlerimiz var hastane falan akşam fellah köfte yapıp dolaba atıcam sabah eşim gelene kadar da sosunu yaparım bide çorba eve gelince yemek hazır olur yanına turşu ayran .. yazdım belki fikir olur
Sinem_45 goldumsu Ooo bacım sen işler güçler 🤭😂Valla bende kara kara düşünüyorum ne yapsam diye bence bize bundan güzel bir menü çıkar 🙈
Sinem_45 1Cicekanne Ah kıyamam kuzum 😖 Valla ben patlıcanları yazdan buzluğa atardım ama bitti valla erkenden ee çokta pahalı ve tatsız olduğu için almıyorum da ama ellerine sağlık yeter de artar bile 🙏🏻
Mrv1007 Sinem_45 benimki paşa paşa yiyor artık 🤣 anne evinde asla yemediği şeyleri burda mecburen yiyor ahshsja
gizemkrgzl Offf aşırı zorlandığım bir konu bide eşim herşeyi yemediği için daha da zor 😂😂 et sote, Pirinc pilavı, karnabahar yemeği (kendime),salata ve salatalık turşusu bitti gitti yeter 😂😂
Sinem_45 gizemkrgzl Aynı konudan müzdaribiz 🤦♀️Benim kocamdan hayatta herseyi yemez ve bu beni deli ediyor bende dün tavuk sote yapmıştım ama bugün için hiçbir fikrim yok 🤷♀️Ellerine sağlık bunu bulduğuna şükür etsin 😂😂
Sinem_45 Mrv1007 Helal olsun valla sana 👏 Benimkide bekarlığına göre daha iyi ama yine de zorlanıyorum maalesef 🤷♀️
gizemkrgzl Sinem_45 ya kocaların yemek seçmeye hakkı olmaması lazım 😂😂😂 ne bulursan yicen yani ne zorluklarla yapıyoruz diyorum ama çok anlamıyor bebekten sonra zor bulur özel menüleri 😂😂
Buseyllzr Sinem_45 Dünden kuru fasulye pirinç pilavı şehriyeli tavuk çorbası yapmıştım eşim tok geldi bugün onları ısıtacagim yanına turşu salata yoğurt yeter 😂
Sinem_45 Buseyllzr Oh miss gibi menü işte daha ne 👏 Bende dün yemek yaparken 2 gün yeter bize dedim ama aç kurtlar gibi yedik bitti 😂😂😂
Deletedmom_85 Sinem_45 eveeeet gelelim fasulyenin faydalarına😄 Kremalı un çorbası Taze fasulye Fırında kaşarlı başemel soslu makarna Salata İçecek 😄
Deletedmom_85 Sinem_45 hahahah 😂 hay hay seve seve kapımız açık 😍 Son nefesim de hangi yemeği yemek istersin deseler istisnasız fırında başemel soslu kaşarlı makarna olurdu NET. 😂
Sinem_20 Sinem_45 kuru fasulye pirinç pilavı acı biber turşusu yogurt birde kızıma çorba yaparım bitti gitti🤷♀️😁