Elfs iremsmrz22_ 🙏 gidin gidin siz eve tiksinseniz de o ev sizin yuvanız… inşallah geçecek bu günlerde 🙏
Sumiire iremsmrz22_ canım haftan baya geçmiş Allah’ın izniyle oyle olmaz psikolojikman hazırla kendini anılarınızı falan hatırlamaya çalış umarım tekrarlamaz
Sumiire iremsmrz22_ sen düşünmemeye çalış o zamanki hallerini keyif aldığın zamanları hatırla kendi evin kendi düzenin psikolojimi bunlara hazırla
Sumiire Sevinc86 kalmayı bırak hamile oldugumda annemlere bile cok sık gitmedim evimden cıkasım gelmiyo biyere gidince halsizleşiyomuş gibi oluyorum alt kata kaynanamlarda bile oturasım gelmiyo evime çıkasım geliyo hep
EsilaMiracAyazEren_Moms iremsmrz22_ Muhtemelen psikolojik. Evinin pis olduğunu veya oraya gidince kesin yine kusucam diye düşünmemen lazım. Tamamen psikolojik emin ol.
Ciftcekirdekailem Zorlu haftaları atlatmissiniz. Aynı şeyleri yaşayacağınızı düşünmüyorum. Eminim geçmiştir o süreç. Belki evinizden sogumussunuzdur bu süre zarfında ama umarım kolay atlatırsıniz
okuyor iremsmrz22_ yaşadığınız kötü süreçle evinizi eslestirmis zihniniz. Beynin anı bölümü görsel, işitsel ve koku depolamasi yapar. Yapabiliyorsaniz evinizde değişiklikler yapın. Ortamın havasını değiştirin. Eşyaların yerini vs.
Kazdal53 iremsmrz22_ ev bişe değil eşinızden tıksınmeyın bence 😅zamanla aşarsınız ya kendınızı bırazda okuyun evınıze gırerken 🙃
minik22 iremsmrz22_ eve gelince kusuyordum bende dışarda bişi yoktu ama evde durdum yine de tiksindim gibi aklıma getirmedim temiz hava iyi geliyo heralde dedim 😀
Esracigdem Garcia Etkisini araştırmanı öneririm. Yaşadığın yanlış bağdaştırmadan böylelikle kurtulabilirsin. Yaşadığım durum tamamen psikolojik