mucizegebelik6 Gzdkrkgz bende tedavi ile olduğu icin genel olarak yatistayim hayrlisiyla vakitlerinde gelsinler 💓💙
Gzmlerce Gzdkrkgz bebis hreketleri nasil gun icindeee 🤔 aksam yemek yedim 8 bck gibi tekme falan vurmadi benim zilli boyle saga sola suzuldu 1-2 kere simdi biseyler yedim 2-3 kere vurdu normalmidir haa ben cok takiyorum 😢😢😢 kendi kendime kiziyorum ama nafile
Gzdkrkgz Gzmlerce bazen çok oluyo hareketler bazen az oluyo canım değişiyor mesela geçen hafta 2 gün çok az oynadı sonra düzeldi sonra bir gün yine az oynadı değişiyor bende panik yapma ama yine takip et tabi hareketlerini🥰
Ceylin680 seon90 yaa geçmiş olsun ben evde fazla işte yapmiyorum sadece yemek ama demekki bünye yoruluyor.
Hlt-seyma21 Gamzemert1 belim de ve karnımda ağrılar var sanki regli ağrısına benzer sızılar normal mi yaşayan var mı?
Gzmlerce Gzdkrkgz ayy saol canimm hareket edio ama ne zaman endiselenmem gerekio onu kestiremiom hic mi etmediginde azaldiginda miii 😂😂😂 kafayi yedim evde garibim onunla igrasiom
erdem_agah Gamzemert1 bende 29 haftadayim. Sürekli hareket halindeyiz şükür daha hareketlerim kısıtlanmadi ama sanki son haftalarda çabuk büyüyor gibi. Birde benim bebisin kafası asagidaymis doktor artik kolay kolay degismez dedi ❤️ ins normal olur