ebmu heleninannesi06 benim kaşımtım fazla değil ama alt ast değerlerim yüksek çıktı gebelik kolestazı tteşhisi koydu gastroentoloji doktoru 37. haftamdayım ilaç başladık kadın doğum doktorula görüşüp gastroentolojiye gitmeni tavsiye ederim canım en yaygın belirtisi kaşıntı ve enzim yüksekliğiymiş
heleninannesi06 ebmu cildiyeye randevu aldım bende hem çıkanları görsün hem tahlil yapar herhalde ona göre nereye yonlendieirse dedim çok geçmiş olsun sizede benim akşam olunca bastırıyor kaşıntı ne yazık ki kolundaki yayılmaya başladı
ebmu heleninannesi06 Allah şifa versin hepimizr en kısa zamanda geçer bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah♥️
burcakayan heleninannesi06 Merhaba bu sıralar uyuz çok yaygınlaştı salgın var . Kuzenimin vücudu aynı sizin ki gibi olmuştu doktora gittik uyuz teşhisi koydu mutlaka hemen doktora danışın . İlaç ile 1 hafta içinde geçiyor kaşıntılar son buluyor . Çok geçmiş olsun 😔
heleninannesi06 burcakayan bunu hiç duymamıştım ya 🥺 yarın hayırlısıyla öğreneceğim bu geceyi de bir atlatirsak.. korkulacak bişey mi peki
Ssmom @" heleninannesi06 benimde vucudum şuanda aynı durumda kaşıntılarım gece artıyor ve sıcaklıkta artıyor
burcakayan heleninannesi06 hayır korkmayın sadece düzenli ilaç kullanımı ve dikkat ederseniz geçiyor . Tabi inşallah öyle bir şey yoktur ve gerek kalmaz 😔
Ssmom heleninannesi06 yurtdışından gelicem işimi bıraktım sabah uçaktan iner inmez doktorda randevum var 😔 dua edin temiz çıksın sonuçlarım kaşıntılarım 5 gündür devam ediyor durmadı hiç
heleninannesi06 Ssmom çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar bir çaresi vardır ve hemen kurtuluruz bu kasintilardan 🙏
Nihanus heleninannesi06 kolestaz herkeste farklı biçimde sivilcelenme yapıyor bu biraz benziyor ama tek bir yerde olmaz genelde kaşıntı her yerde olur çok ciddi bir konu bu bence hemen karaciğer enzimlerinizi kontrol ettirin acile bile gitseniz alırlar merak etmeyin
heleninannesi06 Nihanus yarın baktiracagim randevuyu aldım 🙏🥺 benim dirseklerim iki üç gündür bu hale geldi gebelikten sonra sivilcelenme oldu ara ara o kaşıntı yapıyordu ama böyle şiddetli iki üç gundur..
Tubmavi heleninannesi06 uyuz olma ihtimalin var mı nasıl bir şey bilmiyorum ama o kadar yaygın ki şuan
heleninannesi06 Tubmavi doktorda aynı şeyi söyledi ama değil alerji dedi bebe yağı filan kullanıyordum muhtemel ondan diyor kan sonuclari normal geldi 🙏
Selencnbz heleninannesi06 bugün idrar ve kan verdim. Normalde herşey normal sanıyordum ama gördüm ki lokosit ve eritrosit yüksekliği görüldü. Enfeksiyon başlıyor yani. Duştan sonra özellikle fena kaşıntı yapıyormuş. Tahlil yaptırmanı öneririm
heleninannesi06 Selencnbz yaptırdım yaptırdım bugün sonuçları aldım bende alerji tamamen bir sorun yok şükür krem verdi çok geçmiş olsun sizede 🙏🙏