GoncaClk heleninannesi06 çok sağolun bebeğim küvezde ben iyiyimde enfeksiyon çıktı 🥺 emme de sorun yaşıyoruz
heleninannesi06 Edagg sabah gideceğim bende çünkü duruluyor sonra geri başlıyor kaşıntı bugün özellikle arttı ne olduysa
heleninannesi06 Mrvnehir208 sizin daha zormuş.. inşallah bulunur ya geçer gider yoksa boyle kuş gibi oturacağız
07_Hmyr oyku2021 bnmde karnim boyle 1haftadir suan 39+2dogumu bekliyrm doktor krem verdi eger pazartesiye kadar doğmasaydın sezeryan olucam uyuyamıyorum zaten günümde geldi sayılır 2haftadirda kaşınıyorum doktor safra asitleri testide yapti 1 hafta sonrada böyle oldu tam yirtiklarin oldugu yerlerde var
ozgese-s Canım önce doktoruna danış inşallah gebelik kolestazı değildir eğer cilt kuruluna bağlıysa benim öyle senin gibi oldu neutrogena nemlendiricisiyle sabah akşam tüm vücudu nemlendir dedi cildiye doktoru şuan rahatladım kaşıntım geçti şükür
heleninannesi06 ozgese-s inşallah değildir benimde dikkatimi çeken duştan sonra böyle olması vücut iyice kuruyor filan acaba ondan mı diyordum da gece dirseğimi görünce korktum valla
Eda_Esen heleninannesi06 Bende de var ama kalıntı yok kuruluk ve döküntü var herşeyi hamilelikte gördüm valla anne olmak hiç kolay değil..
heleninannesi06 Eda_Esen evet gerçekten değilmis dislerimden sorun yaşıyorum saçlarım kasintim biri bitiyor biri başlıyor ya da benim temel çok çürük 🤣
Eda_Esen heleninannesi06 amin canm inşallah bazen hareketini hissetmezsem ağrısın her yerim yeter ki bebeşim iyi olsun diyorum