Mehmetinannesii NBA 00.00 itibariyle 35 olduk😊bas gelis hatta iyice basini dayamis dedi doktor😁 kasilmalarim benimde fazla mide yanmalarim cok oluyor obur turlu idare ediyoruz
NBA Mehmetinannesii ooo maşallah diyelim o zaman dikkat edin erken gelmesin 38 e kadar tutsun kendisini minik bebişiniz 😍
SerraveAnnesii 35+0 girdik 💕 arada mide yanmalarım oluyor yediklerimle alakalı biraz da 🥲sırt ağrım oluyor🥲 33.haftada doğum pozisyonundaydı bakalım haftaya salı kontrolüm var dönmüş de olabilir 😀
NBA SerraveAnnesii hayırlısıyla doğuralım artık 😅 bende ayın 17 sine buldum randevu bakalım o güne kadar dönecek mi 🥰
SerraveAnnesii NBA Sağlıkla gelsinler bakalım dönmüştür inşallah 🥲💕 kavuşmaya az kaldı sabırsızlanıyorum
NBA SerraveAnnesii ayyy evet bende çok merak ediyorum herğün kime benzicek yüzü nasıl sesi nasıl rabbim o günleri göstersin inşallah 🥺
Zehra9616 NBA valla belkide asi sayesinde ben suan bebegin hareketlerini cok rahat hissediyorum bak 35+5 im sukur hic bi skntik olmadi doktor durur demisti hallbuki bisi olmadi sukur asinin korumasindan dolayi